Braşovul Pedalează: „Haideți să facem cea mai mare adunare de bicicliști, să arătăm Brașovului că suntem mulți și că ne dorim piste de biciclete sigure”

Last Updated on septembrie 20, 2019 Masa Critică Brașov: Duminică, 22 septembrie, brașovenii sunt chemați la o plimbare cu bicicletele.

Braşovul Pedalează: „Haideți să facem cea mai mare adunare de bicicliști, să arătăm Brașovului că suntem mulți și că ne dorim piste de biciclete sigure.

13:30 – 14:00 Întâlnire Livada Poștei
14:00 pornire traseu: Livada Poștei – Bd. Eroilor – Bd. 15 Noiembrie – str. Toamnei – Str. Hărmanului – Bd. Gării – str. 13 Decembrie – str. Turnului – Aleea Pietonală Coresi Avantgarden
Braşovul Pedalează: „Haideți să facem cea mai mare adunare de bicicliști, să arătăm Brașovului că suntem mulți și că ne dorim piste de biciclete sigure” 1

Pe toată lungimea traseului se vor respecta prevederile OUG nr. 195/2002.
Vă rugăm să respectați regulile de circulație și mersul în coloană”.

Previous Story

Brașov. George Scripcaru: „În următoarea ședință a Consiliului Local voi propune o creștere cu 40% a cuantumului burselor de merit, cu 67% a burselor de studiu și cu 100% a celor sociale. Consiliul Local a aprobat o nouă …”

Next Story

Video Brașov. Alt șofer suprins în timp ce mergea pe contrasens în sensul giratoriu