(Foto) Erwin Albu: „Actiune fara precedent a Politiei Locale Codlea: o intreaga caruta de gunoi a fost verificata cu exactitate sa se probeze cui apartin deseurile interceptate ieri si care mai mult ca sigur ar fi luat calea terenurilor limitrofe Codlei. Am asteptat …”

Last Updated on septembrie 6, 2019 Politia Locala Codlea a interceptat ieri câțiva cetățeni care au fost angajați să scape de mai multe grămezi de gunoi.

O întreaga căruța de gunoi a fost verificata cu exactitate sa se probeze cui aparțin deșeurile.

Erwin Albu a scris pe Facebook: „Actiune fara precedent a Politiei Locale Codlea: o intreaga caruta de gunoi a fost verificata cu exactitate sa se probeze cui apartin deseurile interceptate ieri si care mai mult ca sigur ar fi luat calea terenurilor limitrofe Codlei.

(Foto) Erwin Albu: „Actiune fara precedent a Politiei Locale Codlea: o intreaga caruta de gunoi a fost verificata cu exactitate sa se probeze cui apartin deseurile interceptate ieri si care mai mult ca sigur ar fi luat calea terenurilor limitrofe Codlei. Am asteptat ...” 1 (Foto) Erwin Albu: „Actiune fara precedent a Politiei Locale Codlea: o intreaga caruta de gunoi a fost verificata cu exactitate sa se probeze cui apartin deseurile interceptate ieri si care mai mult ca sigur ar fi luat calea terenurilor limitrofe Codlei. Am asteptat ...” 2 (Foto) Erwin Albu: „Actiune fara precedent a Politiei Locale Codlea: o intreaga caruta de gunoi a fost verificata cu exactitate sa se probeze cui apartin deseurile interceptate ieri si care mai mult ca sigur ar fi luat calea terenurilor limitrofe Codlei. Am asteptat ...” 3 (Foto) Erwin Albu: „Actiune fara precedent a Politiei Locale Codlea: o intreaga caruta de gunoi a fost verificata cu exactitate sa se probeze cui apartin deseurile interceptate ieri si care mai mult ca sigur ar fi luat calea terenurilor limitrofe Codlei. Am asteptat ...” 4 (Foto) Erwin Albu: „Actiune fara precedent a Politiei Locale Codlea: o intreaga caruta de gunoi a fost verificata cu exactitate sa se probeze cui apartin deseurile interceptate ieri si care mai mult ca sigur ar fi luat calea terenurilor limitrofe Codlei. Am asteptat ...” 5

Am asteptat in aceasta dimineata reprezentantii Politiei Locale si pe cei ai Servicii de Gospodarire Magura sa controleze cu exactitate gunoiul, sa gaseasca indicii despre proprietarii de drept ale acestor resturi care s-ar fi aruncat ilegal. Va exista toleranta zero pentru asa ceva de acum incolo.

Deja stim ca reprezentantii unui magazin i-au antamat pe domnii cu caruta sa-i “scape” de gunoi.

Asa cum am dispus ieri, caruta a stat peste noapte frumos la primarie.

In atributiunile mele de viceprimar intra si colaborararea cu Politia Locala pe partea de mediu si cautam cai juridice sa confiscam atelaje, animale si vehicule care sunt folosite la activitatile de aruncare ale gunoiului pe terenurile din jurul orasului nostru. De asemenea aceste actiuni se vor inteti.”

Previous Story

Autostrada Brașov-Comarnic NU este prioritară nici pentru PNL. Autostrăzile prioritare pentru Ludovic Orban

Next Story

Surse. Guvernul, încă o răzgândire: vrea să facă Autostrada Brașov-Comarnic cu o asocierea chino-turcă