Brașov. Ziua Porților Deschise la Noul Spital Sf Constantin. Medicul Bogdan Moldovan: „Singurul centru privat de transplant renal, singurul centru onco-chirurgical de terapii loco-regionale din Europa de Est, cel mai important centru bariatric din centrul României, singurul centru robotic privat din Ardeal, cel mai curat spital din Europa”

Last Updated on septembrie 10, 2019 Brașovenii sunt invitați la Ziua Porților Deschise la Noul Spital Sf Constantin.

Medicul Bogdan Moldovan: „Curiosi cum arata Noul Spital Sf Constantin Brasov? Va asteptam in vizita duminică 15 Septembrie in intervalul 10-14. Cel mai puternic spital privat din Europa de Est isi deschide portile pentru vizitatori, pacienti, profesionisti din domeniul sanitar, etc.

Brașov. Ziua Porților Deschise la Noul Spital Sf Constantin. Medicul Bogdan Moldovan: „Singurul centru privat de transplant renal, singurul centru onco-chirurgical de terapii loco-regionale din Europa de Est, cel mai important centru bariatric din centrul României, singurul centru robotic privat din Ardeal, cel mai curat spital din Europa” 1

Singurul centru privat de transplant renal, singurul centru onco-chirurgical de terapii loco-regionale din Europa de Est, cel mai important centru bariatric din centrul României, singurul centru robotic privat din Ardeal, cel mai curat spital din Europa. Etc.. isi dezvaluie “maruntaiele” celor interesati ca moment ce precede inaugurarea oficiala din 19 Septembrie.
Va așteptăm cu drag!!”

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Aeroportul Brașov „bătut” de Giurgiu dar și de Caraş-Severin. 100 de milioane de euro pentru Aeroportul din Caransebeș! „ Cei mai mulţi bani vor veni din finanţări europene. Eu vreau să fac aeroportul din Caransebeş cel mai modern şi frumos aeroport privat din România”

Next Story

Brașov. RATBV mărește numărul de autobuze pentru elevi. George Scripcaru: „Astăzi ne-am bucurat de prima experiență a micuților elevi care au folosit linia de transport specială dedicată lor. Sunt încrezător ca …”