Aeroportul Brașov. Corneliu Teposu, despre Aeroportul Giurgiu construit de PSD: „PSD, că Bădălău și Dăncila sunt PSD, ne jignesc pe noi, brașovenii. Pentru că pesediștii brașoveni au zis ani la rând că nu se pot obține bani de la guvern …De nu forța UDMR, PSD Brașov și acum ne vindea gogoașa că nu se pot lua fonduri guvernamentale, deși prin țară au tot dat sume mari pentru aeroporturi. O avem pe pesedista Mânzatu de la Brașov ministru al Fondurilor Europene, în afară de vorbe, ce a realizat?!”

Last Updated on septembrie 7, 2019 Ministrul Economiei, Niculae Bădălău, a anunțat vineri că Guvernul PSD va construi la Giurgiu unul dintre cele mai mari aeroporturi din Europa. Turiștii care merg la Giurgiu au nevoie de așa ceva.

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, Corneliu Teposu a scris: „Aeroport privat și secret, unul dintre cele mai mari din Europa, construit de arabi și statul român le va face autostradă și stație de transformare de mare capacitate.

Aeroportul Brașov. Corneliu Teposu, despre Aeroportul Giurgiu construit de PSD: „PSD, că Bădălău și Dăncila sunt PSD, ne jignesc pe noi, brașovenii. Pentru că pesediștii brașoveni au zis ani la rând că nu se pot obține bani de la guvern ...De nu forța UDMR, PSD Brașov și acum ne vindea gogoașa că nu se pot lua fonduri guvernamentale, deși prin țară au tot dat sume mari pentru aeroporturi. O avem pe pesedista Mânzatu de la Brașov ministru al Fondurilor Europene, în afară de vorbe, ce a realizat?!” 1

PSD, că Bădălău și Dăncila sunt PSD, ne jignesc pe noi, brașovenii. Pentru că pesediștii brașoveni au zis ani la rând că nu se pot obține bani de la guvern, dar după ce au forțat cei de la UDMR Covasna la niște negocieri, iată că au făcut rost și ei de 13 milioane de lei. Sume mici, dar măcar s-a demonstrat că se pot obține bani de la guvern. 10 milioane obținute de UDMR, apoi imediat au făcut rost cei de la PSD Brașov de încă 13 milioane de lei ca să nu-i facă etnicii maghiari de cacao. De nu forța UDMR, PSD Brașov și acum ne vindea gogoașa că nu se pot lua fonduri guvernamentale, deși prin țară au tot dat sume mari pentru aeroporturi. O avem pe pesedista Mânzatu de la Brașov ministru al Fondurilor Europene, în afară de vorbe, ce a realizat?!

Aeroportul secret, privat, construit de arabi pe granița cu Bulgaria și la care statul ar investi o grămadă de bani publici este cel puțin problematic. Giurgiu este un oraș de aproximativ 60.000 de suflete, la 62 de kilometri de București, cu o medie a veniturilor mai degrabă modeste.
Ar putea fi al doilea aeroport pentru București, dar izolat la Dunăre nu i-ar ajuta cu nimic pe ardeleni și pe moldoveni.

Tot despre PSD. Au tot vânturat în ultimii ani naționalisme și minciuni cu scopul de a-i urî pe occidentali, dar iată că arabii, turcii și rușii le plac. Chiar le-ar pune pe tavă 2500 de hectare din cel mai roditor pământ din țară”.

Niculae Bădălău, citat de Digi 24: „Săptămâna aceasta am avut o întâlnire, alături de premierul Viorica Dăncilă, cu reprezentanţii companiei ce se va ocupa de construcţia aeroportului privat de la Giurgiu.

În octombrie ar putea începe lucrările la Aeroportul Constantin Brâncuşi ce se va întinde pe 2.500 de hectare. Este un aeroport privat, iar Ministerul Economiei, alături de alte multe ministere, îşi vor aduce contribuţia la această investiţie.”

Previous Story

Erwin Albu: „Tot aud vaiete ca sunt scumpi micii si berea la Oktoberfest Brasov….Când mergi data viitoare la evenimente “gratis” cu nu știu ce fel de formații sau cântăreți la tine in oraș întreabă…”

Next Story

Video Brașov. Autobuzele care transportă braşovenii şi turiştii la Oktoberfest, ARHIPLINE! „La ora 19 35 vine un autobuz vechi de dimensiuni mici, plin ochi, oameni care erau lângă șofer, copii mici, bătrâni.. Am reușit sa ma urc și eu, lipit de o ușă, căldură mare, fără aer condiționat, copii care plângeau, oamenii strigau sa nu se mai urce din stații, cei de jos strigau ca vor sa se urce, o nebunie totala… Într un final am ajuns în …”