Erwin Albu: „Tot aud vaiete ca sunt scumpi micii si berea la Oktoberfest Brasov….Când mergi data viitoare la evenimente “gratis” cu nu știu ce fel de formații sau cântăreți la tine in oraș întreabă…”

Last Updated on septembrie 7, 2019 Erwin Albu, viceprimarul din Codlea, explică de ce micii si berea sunt mai scumpi la Oktoberfest Brașov.

Erwin Albu: „Tot aud vaiete ca sunt scumpi micii si berea la Oktoberfest Brasov. Festivalul este un eveniment privat, de calitate, cu costuri pe masura, cu formatii live, corturi imense, cu bere Malzbier special produsa, cu meniuri alese si atractii pe masura.

Erwin Albu: „Tot aud vaiete ca sunt scumpi micii si berea la Oktoberfest Brasov....Când mergi data viitoare la evenimente "gratis" cu nu știu ce fel de formații sau cântăreți la tine in oraș întreabă...” 1

Ba mai mult te poti simti in deplina siguranta, ca au oameni de ordine la fiecare pas. Adica niste costuri zdravane care se platesc inclusiv prin vanzarea de mancare si bere. Cu toate astea, pretul berii la Brasov e undeva la 2,50 Euro/litru, iar in Munchen in Germania este minim 11 Euro/litru.

Asta ar trebui sa ne deschida ochii cati BANI PUBLICI se baga in festivaluri orasenesti ca sa fie micii si berea la preturi mici-mici si cantaretii ‘gratis la toata lumea’….

Când mergi data viitoare la evenimente “gratis” cu nu știu ce fel de formații sau cântăreți la tine in oraș întreabă-te totusi de costuri. S-ar putea ca primaria ta sa fi alocat o suma serioasa din bugetul local pentru acel eveniment.

Nu este automat ceva gresit sau nelegal, doar ca ar trebui sa intelegem ca astfel de lucruri costa, iar uneori acele cheltuieli se fac in locul unei reparatii la o strada, a unei dotari de spital sau de scoala. Distractia costa si e bine sa fii constient de asta”.

Libertatea anunță că Ediția din acest an, a 11-a, are loc între 5-15 septembrie, cu puțin înainte de „originalul” de la Munchen, programat în perioada 21 septembrie – 6 octombrie.

Previous Story

Oktoberfest Brașov. Programul de vineri, sâmbătă, 7 septembrie:

Next Story

Aeroportul Brașov. Corneliu Teposu, despre Aeroportul Giurgiu construit de PSD: „PSD, că Bădălău și Dăncila sunt PSD, ne jignesc pe noi, brașovenii. Pentru că pesediștii brașoveni au zis ani la rând că nu se pot obține bani de la guvern …De nu forța UDMR, PSD Brașov și acum ne vindea gogoașa că nu se pot lua fonduri guvernamentale, deși prin țară au tot dat sume mari pentru aeroporturi. O avem pe pesedista Mânzatu de la Brașov ministru al Fondurilor Europene, în afară de vorbe, ce a realizat?!”