Accident Brașov. Șoferul unei ambulanțe, erou pentru un copil de 6 ani și o femeie. Deşi rănit la rândul său în accidentul rutier, nu a ezitat în a sări în ajutorul celorlalte victime

Last Updated on septembrie 19, 2019 O ambulanță, parcată regulamentar pe partea dreaptă, a fost lovită de un autoturism. Accidentul a avut loc în Valea Bogăţii. În ambulanță se aflau un copil de 6 ani şi o angajată a Complexului de Servicii „Măgura“ Codlea.

În zona Pădurii Bogata, au oprit pentru o scurtă pauză, moment în care au fost loviţi de un autoturism care venea din sens opus. Angajata centrului a fost aruncată, în urma impactului, la câţiva metri de locul accidentului, suferind mai multe leziuni, starea sa fiind în continuare gravă, fiind internată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, anunță bzb.ro.

Accident Brașov. Șoferul unei ambulanțe, erou pentru un copil de 6 ani și o femeie. Deşi rănit la rândul său în accidentul rutier, nu a ezitat în a sări în ajutorul celorlalte victime 1

Minorul, rămas în ambulanţa răsturnată în afara părţii carosabile în urma impactului, a fost transportat de urgenţă la Spitalul Clinic de Copii Braşov, în stare stabilă, fiind în continuare sub observaţia medicilor”, a anunţat DGASPC Braşov.

Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov a transmis „mulţumirile şi recunoştinţa sa pentru profesionalismul şi umanitatea de care a dat dovadă şoferul de pe ambulanţa aparţinând SAJ Braşov, care, deşi rănit la rândul său în accidentul rutier, nu a ezitat în a sări în ajutorul celorlalte victime, astfel încât beneficiarul şi angajata noastră să fie în siguranţă până la primirea ajutorului medical din partea colegilor acestuia de la SAJ şi SMURD Braşov”.

Previous Story

Brașov. Proiectul WC-ului de 1 milion de lei din Piața Sfatului a fost retras

Next Story

USR Brașov și-a ales noua conducere. Faceți o comparație cu PNL și PSD. Cum să nu fie USR pe primul loc la Brașov?