Brașov. Carmen Ţanu: „Heeeei, RATBV, programul afișat pe site si in stații este opțional? A trebuit sa plec cu taxi acasă…când am deschis portiera puțea a tutun, am zis ca miroase șoferul …”

Last Updated on septembrie 29, 2019 Problemele continuă la RATVBV. Compania nu este în stare să pună la dispoziție autobuze pentru a respecta orarul. Multe autobuze noi iar călătorii așteaptă degeaba în stații.

Carmen Ţanu: „Heeeei, RATBV, programul afișat pe site si in stații este opțional? Si nu răspunde NIMENi la telefoanele regiei? Linia 14 are autobuz la 23.00, dar ultimul a fost la 22.40? Așa a spus șoferul de la acea ora, ca se retrage!

Faceți economie asaaaaaa? Am trimis sesizare scrisa. Astept raspuns. A trebuit sa plec cu taxi acasă.

Brașov. Carmen Ţanu: „Heeeei, RATBV, programul afișat pe site si in stații este opțional? A trebuit sa plec cu taxi acasă...când am deschis portiera puțea a tutun, am zis ca miroase șoferul ...” 1

Am vrut sa urc din Livada Postei in cel care era la rand- masina sub orice critica, atunci când am deschis portiera puțea a tutun, nu mirosea, am zis ca miroase soferul mi- a raspuns ca stinge tigara. Te trasnea damful de tutun! Am urcat in alt taxi.

RATBV, fa- ti treaba, fa cursele din program si raspunde la telefon, daca tot afisezi numerele! De taxiuri in Brasov. ..vai noua!”

Alex Barbu: „S-a schimbat mersul autobuzelor RAT. De exemplu, traseul 28 de 20.18 a fost schimbat de șofer la 20.10, sâmbătă, 28 septembrie.
18 persoane am așteptat un autobuz care plecase. În plus, nu se răspunde la 0368800600 pe un apel de 15 minute”.

Previous Story

Arhitectul Gruia Hilohi: „Braşovul – oraş cultural, mânca-ţ-aş. Fiind înfrăţiţi cu Bucureştiul lui Firea, o nouă statuie se ridică (din bani publici?) la Braşov, evident pe şestache….Fraţii Lapedatu merită stima noastră, dar s-au născut la Săcele, nu la Braşov, şi au profesat şi s-au realizat la Bucureşti, nu în Ardeal. Dar totuşi,…”

Next Story

USR Brașov atac la George Scripcaru, pe modelul Gabriela Firea. USR Brașov atacă în instanță desființarea bazei sportive Forex