Foto Brașov. Șoferii de la TVR parchează iar lângă Biserica Neagră. Corneliu Teposu‎: „În prima imagine un grup de turiști admirând parcarea de lângă Biserica Neagră. Exact ca la Domul din Milano, ca la Turnul din Pisa sau ca la Catedrala Sfântul Ștefan din Viena”

Last Updated on august 20, 2019 ‎Șoferii de la TVR nu pot parca decât lângă Biserica Neagră. Unul dintre cele mai fotografiate obiective din Brașov a primit în dar mașini de la TVR. Ăsta este respectul pentru cultură.

Corneliu Teposu‎: „Așa-mi plac excepțiile de la reguli create pentru tot felul de indivizi care nu-și pot mișca fundurile și burțile la fel ca toți ceilalți simpli cetățeni…

Nici nu a început minunatul festival de muzică ușoară expirată că deja avem aproximativ 20 de locuri de parcare improvizate pentru mașinile TVR lângă Biserica Neagră. De remarcat că deocamdată nu este același nivel de batjocură ca anul trecut, dar vom vedea dacă ăștia vor parca doar în spațiul rezervat (aproximativ 20 de locuri de parcare).

Foto Brașov. Șoferii de la TVR parchează iar lângă Biserica Neagră. Corneliu Teposu‎: „În prima imagine un grup de turiști admirând parcarea de lângă Biserica Neagră. Exact ca la Domul din Milano, ca la Turnul din Pisa sau ca la Catedrala Sfântul Ștefan din Viena” 1 Foto Brașov. Șoferii de la TVR parchează iar lângă Biserica Neagră. Corneliu Teposu‎: „În prima imagine un grup de turiști admirând parcarea de lângă Biserica Neagră. Exact ca la Domul din Milano, ca la Turnul din Pisa sau ca la Catedrala Sfântul Ștefan din Viena” 2 Foto Brașov. Șoferii de la TVR parchează iar lângă Biserica Neagră. Corneliu Teposu‎: „În prima imagine un grup de turiști admirând parcarea de lângă Biserica Neagră. Exact ca la Domul din Milano, ca la Turnul din Pisa sau ca la Catedrala Sfântul Ștefan din Viena” 3 Foto Brașov. Șoferii de la TVR parchează iar lângă Biserica Neagră. Corneliu Teposu‎: „În prima imagine un grup de turiști admirând parcarea de lângă Biserica Neagră. Exact ca la Domul din Milano, ca la Turnul din Pisa sau ca la Catedrala Sfântul Ștefan din Viena” 4 Foto Brașov. Șoferii de la TVR parchează iar lângă Biserica Neagră. Corneliu Teposu‎: „În prima imagine un grup de turiști admirând parcarea de lângă Biserica Neagră. Exact ca la Domul din Milano, ca la Turnul din Pisa sau ca la Catedrala Sfântul Ștefan din Viena” 5 Foto Brașov. Șoferii de la TVR parchează iar lângă Biserica Neagră. Corneliu Teposu‎: „În prima imagine un grup de turiști admirând parcarea de lângă Biserica Neagră. Exact ca la Domul din Milano, ca la Turnul din Pisa sau ca la Catedrala Sfântul Ștefan din Viena” 6

În prima imagine un grup de turiști admirând parcarea de lângă Biserica Neagră. Exact ca la Domul din Milano, ca la Turnul din Pisa sau ca la Catedrala Sfântul Ștefan din Viena”.

Previous Story

Brașov. Irina Rimes: „Când eram micuţă, după ce ne făcea băiţă, mama ne înfăşura în prosoape albe şi ne aşeza în faţa televizorului. Şi, într-un astfel de moment, când mă uitam la «Cerbul de Aur», am spus: «Mama, mama, iaca, eu când am să cresc mare, am să cânt pe scena aia!»”

Next Story

Brașov. Incendiu la un hotel. 30 de turişti au fost evacuaţi. Au intervenit trei echipaje de pompieri şi SMURD