Brașov. Irina Rimes: „Când eram micuţă, după ce ne făcea băiţă, mama ne înfăşura în prosoape albe şi ne aşeza în faţa televizorului. Şi, într-un astfel de moment, când mă uitam la «Cerbul de Aur», am spus: «Mama, mama, iaca, eu când am să cresc mare, am să cânt pe scena aia!»”

Last Updated on august 19, 2019 Vedetă de top a tinerei generaţii, Irina Rimes va susţine un recital pe scena festivalului pe 23 august, la numai o zi după aniversarea sa.

Irina Rimeș şi-a dorit mereu să urce pe scena Festivalului Internaţional „Cerbul de Aur”, iar momentele în care urmărea la televizor transmisiunile TVR din Piaţa Sfatului din Braşov se numără printre cele mai dragi amintiri ale copilăriei.

Brașov. Irina Rimes: „Când eram micuţă, după ce ne făcea băiţă, mama ne înfăşura în prosoape albe şi ne aşeza în faţa televizorului. Şi, într-un astfel de moment, când mă uitam la «Cerbul de Aur», am spus: «Mama, mama, iaca, eu când am să cresc mare, am să cânt pe scena aia!»” 1

„Când eram micuţă, după ce ne făcea băiţă, mama ne înfăşura în prosoape albe şi ne aşeza în faţa televizorului. Şi, într-un astfel de moment, când mă uitam la «Cerbul de Aur», am spus: «Mama, mama, iaca, eu când am să cresc mare, am să cânt pe scena aia!» Lucrul acesta mi-a rămas în minte, devenind un fel de vis nespus… Aşa că, atunci când am fost sunată şi întrebată: ai vrea să vii la «Cerbul de Aur», am răspuns imediat: DAAA! Visam să fiu acolo, indiferent că voi fi concurent sau invitat”, își amintește interpreta.

În cadrul show-ului din 23 august, ea va cânta piesele cunoscute, dar și unele de pe noul album, „Cosmos”, care încă nu a fost lansat pe YouTube, ci doar pe platformele de muzică, anunță Consiliul Județean Brașov.

„Sunt piese în care am încredere, le iubesc foarte mult şi de aceea le voi lansa pe 23 august, ţinând cont că pe 22 este ziua mea. Va fi o toamnă foarte plină pentru mine şi echipa mea, dar toată lumea aşteaptă «Cerbul de Aur».

Pentru acest moment am pregătit un proiect de la A la Z, aşa cum se întâmplă de fiecare dată cu prezenţa noastră pe o mare scenă”, spune Irina Rimes

Previous Story

George Scripcaru: „O premieră pentru Brașov și pentru România! Campionatul Mondial de 50km Alergare va fi găzduit de orașul nostru. La start se vor afla peste 150 de sportivi din peste 40 de ţări”

Next Story

Foto Brașov. Șoferii de la TVR parchează iar lângă Biserica Neagră. Corneliu Teposu‎: „În prima imagine un grup de turiști admirând parcarea de lângă Biserica Neagră. Exact ca la Domul din Milano, ca la Turnul din Pisa sau ca la Catedrala Sfântul Ștefan din Viena”