Brașov. Două faruri de la CFR pe oclădire de pe Republicii. George Boroda‎ : „Oricine a trecut in prag de seară pe strada Republicii a putut observa cum o clădire frumoasă , emblematică pentru Brașov, a fost transformată intr-un mod satiric intr-o paiață de cărămidă cu două faruri orbitoare și ostentative care îi flanchează intrarea principală….”

Last Updated on august 15, 2019 ‎Conducerea CFR a decis să amplaseze două faruri pe clădirea de pe Republicii. Nici vorbă de o iluminare corespunzătoare pentru Centrul Istoric. Ciudat este că oricene poate să instaleze faruri pe străzile istorice fără ca Primăria să reacționeze.

George Boroda‎ : „LED Power by CFR. Oricine a trecut in prag de seară pe strada Republicii a putut observa cum o clădire frumoasă , emblematică pentru Brașov, a fost transformată intr-un mod satiric intr-o paiață de cărămidă cu două faruri orbitoare și ostentative care îi flanchează intrarea principală.

Brașov. Două faruri de la CFR pe oclădire de pe Republicii. George Boroda‎ : „Oricine a trecut in prag de seară pe strada Republicii a putut observa cum o clădire frumoasă , emblematică pentru Brașov, a fost transformată intr-un mod satiric intr-o paiață de cărămidă cu două faruri orbitoare și ostentative care îi flanchează intrarea principală....” 1

Disconfortul vizual este maxim, fiind “ajutat” intr-un mod neplăcut de lipsa alimentării corpurilor de iluminat stradal.

Primăria Brașov este in continuare nepăsătoare in ceea ce priveste amenajarea centrului istoric , iluminarea stradală și punerea în evidență prin lumini corect amplasate a unor fațade de clădiri de valoare inestimabilă fiind o mare necunoscută.

Primim in schimb intuneric punctat cu led-uri proiectate direct și agresiv în ochii trecătorilor și firme luminoase cu aspect de bazar”.

Previous Story

(Foto) Mihai Găinușă: „Bravo Brașov! Zoo Brașov. O vizită obligatorie pentru cei de la Zoo București. Despre cum să nu-ți bați joc de animale. Plus Planetariul”

Next Story

Brașov. Junii Dorobanți vă invită la Jocul strămoșesc de la Crucea Dreptății (Fântânița Popii), duminică. Programul aici