Brașov. Erwin Albu atacat de 3 indivizi cu un cuțit și un levier. „Un concetățean care a sărit sa ma apere a fost si el atacat. Indivizii au fugit cu o duba alba cu…”

Last Updated on iulie 5, 2019 Viceprimarul din Codlea Erwin Albu anunță că a fost atacat joi seara de 3 indivizi cu un cuțit și un levier. Acesta îi apostrofase că au aruncat o hârtie pe geam în timp ce așteptau în coloană, în fața primăriei.

Erwin Albu: „Tocmai am fost atacat in plina strada de trei indivizi cu levier si cuțit, in parcarea de lângă primărie. Un concetățean care a sărit sa ma apere a fost si el atacat. Indivizii au fugit cu o duba alba cu nr aproximativ VL 69 BRM. Duba a fugit spre Brașov (sau Vulcan).
Brașov. Erwin Albu atacat de 3 indivizi cu un cuțit și un levier. „Un concetățean care a sărit sa ma apere a fost si el atacat. Indivizii au fugit cu o duba alba cu...” 1

Vina mea a fost ca i-am apostrofat ca au aruncat o hârtie pe geam când așteptau in coloana de mașini in fata primăriei spre sensul giratoriu de la Kaufland. Ei au tras pe dreapta si si-au făcut damblaua.

Politia ii cauta acum.
Daca puteți da informații, va sunt recunoscător.

Update.
Multumesc tuturor, sunt bine. Politia a aflat proprietarul mașinii si sunt alertate echipajele in județ. Martorii cu care am luat legătura se vor prezenta mâine la Politia Codlea.
Imi pare rau ca cei care mi-au sarit in ajutor la fata locului au fost atacati si ei si s-au aflat in pericol”.

Previous Story

Brasov. Vlad Mihai Rotila: „Nu sunt un deținător al adevărului absolut, dar orașul Brașov, ca și multe alte orașe ale țării, nu este un oraș pentru pietoni, bicicliști sau trotinetiști…”

Next Story

Brașov. Alertă pe aerodromul din Sânpetru. Un planor s-a prăbușit. O persoană a fost grav rănită. Mai multe echipaje SMURD intervin pentru salvarea pilotului