(Foto) Spitalul de Copii Brașov are de-acum aparatură de sterilizare de cea mai înaltă performanță, datorită inițiativei Rotary Club Brașov.

Last Updated on iunie 1, 2019 Spitalul de Copii Brașov are de-acum aparatură de sterilizare de cea mai înaltă performanță, datorită inițiativei Rotary Club Brașov.

„Știm cu toții cât este de importantă igiena, mai ales într-o unitate medicală, iar sterilizarea instrumentarului, a articolelor vestimentare și a lenjeriei de pat folosite în spital este vitală”, transmite Prefectura Brașov.

“Felicit membrii Clubului Rotary Brașov pentru inițiativa acestui proiect, care merită din plin lauda și aprecierea noastră, a tuturor.

(Foto) Spitalul de Copii Brașov are de-acum aparatură de sterilizare de cea mai înaltă performanță, datorită inițiativei Rotary Club Brașov. 1

Când vorbim despre sănătate, vorbim despre tot ceea ce este mai important pe lume, cu atât mai mult atunci când vorbim despre sănătatea copiilor noștri.

Le doresc multă sănătate celor care au avut inițiativa acestui proiect cu sloganul #împreunădăruim și sperăm ca pe viitor să avem parte de multe astfel de inaugurări, în toate spitalele, pentru că acolo unde putem să aducem o rază de speranță în viața oamenilor, copii sau bunici, pacienți sau nu, trebuie să facem acest lucru.” – Marian Rasaliu, prefectul județului Brașov.

(Foto) Spitalul de Copii Brașov are de-acum aparatură de sterilizare de cea mai înaltă performanță, datorită inițiativei Rotary Club Brașov. 2 (Foto) Spitalul de Copii Brașov are de-acum aparatură de sterilizare de cea mai înaltă performanță, datorită inițiativei Rotary Club Brașov. 3 (Foto) Spitalul de Copii Brașov are de-acum aparatură de sterilizare de cea mai înaltă performanță, datorită inițiativei Rotary Club Brașov. 4 (Foto) Spitalul de Copii Brașov are de-acum aparatură de sterilizare de cea mai înaltă performanță, datorită inițiativei Rotary Club Brașov. 5

Președintele Consiliului Județean, Adrian Vestea: „Am participat cu bucurie la inaugurarea secției de sterilizare din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Brașov.

Faptul că această secție a fost dotată cu aparatură de cea mai înaltă performanță, printr-un proiect al Rotary Club Brașov care a depășit 200.000 de dolari, iar lucrările de reparații și ingienizări au fost finanțate cu 170.000 lei, alocate din bugetul Județului Brașov pe anul 2018, reprezintă dovada clară că atunci când administrația publică și mediul de afaceri își dau mâna, rezultatul este extraordinar.

Doresc să le mulțumesc atât membrilor Rotary Club Brașov pentru implicarea lor în susținerea proiectelor de interes comunitar, cât și cadrelor medicale ale spitalului pentru profesionalismul de care dau dovadă zi și noapte, în activitatea lor pusă în slujba vieții copiilor noștri.”

Previous Story

Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „De data asta, fără nici cea mai mică legătură cu Ziua copilului… 1 iunie, ora 1.00 după miezul-nopții, aflați în așteptarea unui nou pacient cu arsuri grave transferat din Regiunea Centru și îndeplinind nu doar condițiile de …”

Next Story

(Foto) Maria: „GARA BRAȘOV… Avem un oraș minunat cu niște peroane din epoca comunistă…Oare cât îi timp le mai permiți ăstora de la CFR să fure, d-le PRIMAR? Oprește-i te rugăm să …”