(Foto) Maria: „GARA BRAȘOV… Avem un oraș minunat cu niște peroane din epoca comunistă…Oare cât îi timp le mai permiți ăstora de la CFR să fure, d-le PRIMAR? Oprește-i te rugăm să …”

Last Updated on iunie 3, 2019 Gara Brașov arată în continuare deplorabil. Ministerul transporturilor nu investește bani, Primăria Brașov preferă să investească bani în clădiri private, pentru reabilitare, din Centrul Istoric.
Compania Naţională de Căi Ferate anunță că va investi ceva bani, dar nu în reabilitare, va investi în studii de risc deoarece, în conformitate cu legislaţia în vigoare, fără o astfel de analiză, în cazul unor pagube produse de hoţi, Poliţia poate aplica şi o amendă.

CFR va plăti 2.618 lei unei persoane fizice autorizate în acest domeniu, care a câştigat licitaţia pentru efectuarea acestor servicii. Analiza ar urma să fie definitivată în următoarele două luni, iar în funcţie de rezultatele acesteia, compania feroviară să ia o decizie în ceea ce priveşte creşterea securităţi, anunță bzb.ro.

Pe Facebook, Maria Jipa a scris: „GARA BRAȘOV…
Avem un oraș minunat cu niște peroane din epoca comunistă…

 

(Foto) Maria: „GARA BRAȘOV... Avem un oraș minunat cu niște peroane din epoca comunistă...Oare cât îi timp le mai permiți ăstora de la CFR să fure, d-le PRIMAR? Oprește-i te rugăm să ...” 1 (Foto) Maria: „GARA BRAȘOV... Avem un oraș minunat cu niște peroane din epoca comunistă...Oare cât îi timp le mai permiți ăstora de la CFR să fure, d-le PRIMAR? Oprește-i te rugăm să ...” 2 (Foto) Maria: „GARA BRAȘOV... Avem un oraș minunat cu niște peroane din epoca comunistă...Oare cât îi timp le mai permiți ăstora de la CFR să fure, d-le PRIMAR? Oprește-i te rugăm să ...” 3 (Foto) Maria: „GARA BRAȘOV... Avem un oraș minunat cu niște peroane din epoca comunistă...Oare cât îi timp le mai permiți ăstora de la CFR să fure, d-le PRIMAR? Oprește-i te rugăm să ...” 4
Oare cât îi timp le mai permiți ăstora de la CFR să fure, d-le PRIMAR? Oprește-i te rugăm să mai facă ceva și pentru peroanele Gării Brașov. Mulțumim pentru incinta Gării!”

Previous Story

(Foto) Spitalul de Copii Brașov are de-acum aparatură de sterilizare de cea mai înaltă performanță, datorită inițiativei Rotary Club Brașov.

Next Story

Foto Brașov. Membrii Alianței 2020 USR PLUS au ieșit în acest weekend să le mulțumească brașovenilor pentru mesajul puternic anticorupție și de înnoire a clasei politice pe care l-au transmis duminica trecută la alegerile europarlamentare