Foto Brașov. Cum arată noul spital Sf Constantin, exterior. „Încă dinainte să pășești în curtea spitalului, șoseaua națională care părăsește Brașovul către București este străjuită în stânga de …”

Last Updated on iunie 26, 2019 Spitalul Sf Constantin a prezentat imagini cu noul sediu, din Dârste, la ieșire din Brașov spre Predeal.

Spitalul Sf Constantin: „Încă dinainte să pășești în curtea spitalului, șoseaua națională care părăsește Brașovul către București este străjuită în stânga de Piatra Mare, iar în dreapta de masivul Postăvarul, fața estică.

Foto Brașov. Cum arată noul spital Sf Constantin, exterior. „Încă dinainte să pășești în curtea spitalului, șoseaua națională care părăsește Brașovul către București este străjuită în stânga de ...” 1

Foto Brașov. Cum arată noul spital Sf Constantin, exterior. „Încă dinainte să pășești în curtea spitalului, șoseaua națională care părăsește Brașovul către București este străjuită în stânga de ...” 2

Foto Brașov. Cum arată noul spital Sf Constantin, exterior. „Încă dinainte să pășești în curtea spitalului, șoseaua națională care părăsește Brașovul către București este străjuită în stânga de ...” 3 Foto Brașov. Cum arată noul spital Sf Constantin, exterior. „Încă dinainte să pășești în curtea spitalului, șoseaua națională care părăsește Brașovul către București este străjuită în stânga de ...” 4 Foto Brașov. Cum arată noul spital Sf Constantin, exterior. „Încă dinainte să pășești în curtea spitalului, șoseaua națională care părăsește Brașovul către București este străjuită în stânga de ...” 5 Foto Brașov. Cum arată noul spital Sf Constantin, exterior. „Încă dinainte să pășești în curtea spitalului, șoseaua națională care părăsește Brașovul către București este străjuită în stânga de ...” 6

Intr-un loc de basm, străbătut de Timișul sec care hrănește cu apa sa cristalină peștii din helesteu, am creat o adevărata grădină botanică, loc de plimbare, reflecție și vindecare spirituală”.

Previous Story

Erwin Albu, viceprimar Codlea: „Marți am vizitat Primăria Brașov si am avut discuții extrem de constructive si așezate cu domnul primar George Scripcaru. Mi-a urat succes in noua postura si s-a adresat si activistului din mine cu “acum o sa vezi si tu diferența dintre teorie si practica si ca nu e așa ușor cum pare”

Next Story

USR Brașov: „Va fi distrus Parcul Central dacă Primăria Brașov aprobă construirea unei parcări subterane sub el?”