Erwin Albu, viceprimar Codlea: „Marți am vizitat Primăria Brașov si am avut discuții extrem de constructive si așezate cu domnul primar George Scripcaru. Mi-a urat succes in noua postura si s-a adresat si activistului din mine cu “acum o sa vezi si tu diferența dintre teorie si practica si ca nu e așa ușor cum pare”

Last Updated on iunie 26, 2019 Viceprimarul din Codlea, Erwin Albu, s-a întâlnit marți cu primarul Brașoului, George Scripcaru, care i-a transmis “acum o sa vezi si tu diferenta dintre teorie si practica si ca nu e asa usor cum pare”.

Erwin Albu: „Azi am vizitat Primăria Brașov in calitate de viceprimar si am avut discuții extrem de constructive si așezate cu domnul primar George Scripcaru. Codlea si Brașov se vor dezvolta împreună in continuare in cadrul zonei metropolitane si își vor intensifica colaborarea.

Erwin Albu, viceprimar Codlea: „Marți am vizitat Primăria Brașov si am avut discuții extrem de constructive si așezate cu domnul primar George Scripcaru. Mi-a urat succes in noua postura si s-a adresat si activistului din mine cu "acum o sa vezi si tu diferența dintre teorie si practica si ca nu e așa ușor cum pare" 1

Transportul metropolitan a fost subiectul principal si am fost atent la sfaturile pe care le-am primit pe aceasta tema, pentru o implementare cat mai buna la Codlea. Si biciclismul si traseele care sa lege ambele orașe vor fi proiecte comune.

Ne-am amintit si de rolul hotărâtor pe care l-a jucat intervenția domnului primar Scripcaru la nivel central pentru redeschiderea spitalului Codlea in 2011, in urma numeroaselor noastre proteste de atunci.

Mi-a urat succes in noua postura si s-a adresat si activistului din mine cu “acum o sa vezi si tu diferența dintre teorie si practica si ca nu e așa ușor cum pare”.

Previous Story

Aeroportul Brașov deschis doar în 2022? Deputatul USR Brașov, Tudor Benga: „Aflăm de la Consiliul Județean Brașov ca a primit raportul analizei de la Eurocontrol și Romatsa, prin care se sugerează că …”

Next Story

Foto Brașov. Cum arată noul spital Sf Constantin, exterior. „Încă dinainte să pășești în curtea spitalului, șoseaua națională care părăsește Brașovul către București este străjuită în stânga de …”