Cristian Macedonschi: „Brasovul merge din prost in mai prost! Parcul central este la un pas de distrugere …Scheiul si Drumul Poienii sunt distruse treptat de dezvoltatori lacomi care au primit autorizatiile de constructie pe baza unui PUG aprobat cu multi ani in urma de actuala conducere a primariei, Centrul Civic se va…”

Last Updated on iunie 24, 2019 Consilierul local Cristian Macedonschi atrage atenția asupra lucrurilor nu tocmai în neregulă în Brașov, la mijlocul verii, când lucrurile trebuiau puse la punct pentru turiști.

Cristian Macedonschi: „Brasovul merge din prost in mai prost!
In a doua zi de Rusalii am avut o Piața Sfatului anosta cu standuri goale iar in acest weekend se pare ca turiștii au fost alungați din Piața de evenimentul care era creat probabil sa atragă turiștii!

Cristian Macedonschi: „Brasovul merge din prost in mai prost! Parcul central este la un pas de distrugere ...Scheiul si Drumul Poienii sunt distruse treptat de dezvoltatori lacomi care au primit autorizatiile de constructie pe baza unui PUG aprobat cu multi ani in urma de actuala conducere a primariei, Centrul Civic se va...” 1

Parcul central este la un pas de distrugere, canalul Timiș dorește Primăria sa-l scoată la suprafață pe Castanilor împotriva voinței brașovenilor, pistele de biciclete din Brașov sunt un pericol public care pun chiar viata biciclistilor in pericol, Scheiul si Drumul Poienii sunt distruse treptat de dezvoltatori lacomi care au primit autorizatiile de constructie pe baza unui PUG aprobat cu multi ani in urma de actuala conducere a primariei, Centrul Civic se va bloca total odata cu deschiderea noului mall fiindca nimeni nu a facut un studiu de impact iar cartierul Tractorul este inca in noroaie!!!

Ce se intampla in Brasovul nostru?
Asa nu se mai poate!
De ce Oradea, Sibiu si Cluj pot si noi nu?

Oare e atat de greu sa guvernezi transparent un oras cu implicarea „adevaratilor“ profesionisti si a cetatenilor?”

Previous Story

Brașov. De ce sună şi vor mai suna alarmele? „Rugăm ca populaţia să nu intre în panică”

Next Story

Brașov. Mergi? Marius Vintila și Nicușor Dan participă la „Dezbatere publică: PARC sau Parcare – Cum va arăta Brașovul?” Tudor Benga: „Brașoveni, stăm de vorbă aplicat și informat despre planurile Primăriei Brașov de a săpa parcul central pentru a construi o parcare subterană….”