Brașov. Te oferi? Erwin Albu: „Caut voluntari pentru aceasta lucrare. Îmi este rușine de cum arata aceste trepte si voi plăti din propriul buzunar (din primul salariu de viceprimar, ca tot se poarta urarea “acum trebuie sa faci cinste”, iată “cinstea” ) materialele necesare pentru reparația urgenta, dar e nevoie de cineva priceput. Urgenta mare. Astept …”

Last Updated on iunie 24, 2019 Viceprimarul din Codlea, Erwin Albu, caută voluntari pentru o lucrare pe care o va plăti din primul salariu ca vice.

Erwin Albu: „Caut voluntari pentru aceasta lucrare.
Îmi este rușine de cum arata aceste trepte si voi plăti din propriul buzunar (din primul salariu de viceprimar, ca tot se poarta urarea “acum trebuie sa faci cinste”, iată “cinstea” ) materialele necesare pentru reparația urgenta, dar e nevoie de cineva priceput. Urgenta mare.
Brașov. Te oferi? Erwin Albu: „Caut voluntari pentru aceasta lucrare. Îmi este rușine de cum arata aceste trepte si voi plăti din propriul buzunar (din primul salariu de viceprimar, ca tot se poarta urarea "acum trebuie sa faci cinste", iată "cinstea" ) materialele necesare pentru reparația urgenta, dar e nevoie de cineva priceput. Urgenta mare. Astept ...” 1

Brașov. Te oferi? Erwin Albu: „Caut voluntari pentru aceasta lucrare. Îmi este rușine de cum arata aceste trepte si voi plăti din propriul buzunar (din primul salariu de viceprimar, ca tot se poarta urarea "acum trebuie sa faci cinste", iată "cinstea" ) materialele necesare pentru reparația urgenta, dar e nevoie de cineva priceput. Urgenta mare. Astept ...” 2

Brașov. Te oferi? Erwin Albu: „Caut voluntari pentru aceasta lucrare. Îmi este rușine de cum arata aceste trepte si voi plăti din propriul buzunar (din primul salariu de viceprimar, ca tot se poarta urarea "acum trebuie sa faci cinste", iată "cinstea" ) materialele necesare pentru reparația urgenta, dar e nevoie de cineva priceput. Urgenta mare. Astept ...” 3

 

Astept propuneri si ajutor, va rog, sa-i dam de cap rapid.
#voluntariatCodlea

Pentru intregul perimetru al primariei sunt prinsi bani in bugetul local actual pentru renovare, dar inca se lucreaza la caietul de sarcini, care apoi va fi inregistrat in sistemul electronic de achizitii publice cu speranta ca o firma serioasa sa preia lucrarea, deci o chestiune de durata, pe proceduri”.

Previous Story

Drum nou către Poiana Brașov. George Scripcaru: „Dacă vor să evite orașul, pot merge pe ocolitoare și apoi, din Bartolomeu, direct spre Poiană. Astfel …”

Next Story

George Scripcaru vs Emil Boc. Clujul construiește parcuri în fiecare cartier, Brașovul distruge Parcul Central. Cristian Macedonschi: „Arh. Gruia Hilohi mi-a deschis ochii si mi-am dat seama ca Primăria Brașov nu iubește parcurile si spatiile verzi pentru brașoveni!”