Brașov. Marius Dunca, noul Secretar General al PSD? „Președintele PSD Brașov, Marius Dunca, susținut în unanimitate de Organizația Județeană pentru funcția de Secretar General al PSD”

Last Updated on iunie 25, 2019 Marius Dunca, președintele PSD Brașov, are șanse mari să fie numit Secretar General al PSD, în locul lui Codrin Ștefănescu. El a fost Ministrul Tineretului și Sportului în guvernele Grindeanu și Tudose dar s-a retras în urma unui scandal legat de întârzierea plăţii premiilor pentru medaliile obţinute la Campionatele Europene de canotaj.

Marius Alexandru Dunca a fost şeful ANPC din februarie 2014 până la 3 noiembrie 2015, când a fost demis de către fostul premier Victor Ponta după tragedia din clubul Colectiv, anunță Digi 24.

Brașov. Marius Dunca, noul Secretar General al PSD? „Președintele PSD Brașov, Marius Dunca, susținut în unanimitate de Organizația Județeană pentru funcția de Secretar General al PSD” 1

PSD Brasov:Președintele PSD Brașov, Marius Dunca, susținut în unanimitate de Organizația Județeană pentru funcția de Secretar General al PSD

Conferința Extraordinară a Organizației Județene PSD Brașov ,reunită astăzi, a votat în unanimitate, susținerea președintelui Organizației Județene PSD Brașov pentru funcția de Secretar General al PSD. Decizia Conferinței Extraordinare vine în contextul organizării Congresului PSD din 29 iunie.

În cadrul Conferinței de astăzi, Marius Dunca și-a afirmat dorința de a contribui la construcția unei noi direcții politice pentru PSD, alături de o echipă determinată care să vină cu o viziune adecvată mesajului pe care l-au transmis cetățenii la ultimele alegeri.

“Congresul din 29 iunie trebuie să reprezinte o schimbare de paradigmă pentru Partidul Social Democrat, pentru că acesta trebuie să fie momentul în care PSD trebuie să se deschidă din nou către societate, către toate categoriile sociale. Îmi doresc ca, împreună cu echipa de conducere ce va fi validată de Congres, să reclădim relația dintre partid și societate, pe piloni de încredere și asumare” a declarat Președintele PSD Brașov, Marius Dunca.

În cadrul lucrărilor Conferinței Extraordinare de astăzi, Lucian Pătrașcu a fost votat Președinte Executiv al Organizației Județene PSD Brașov, în timp ce Horia Stancu a preluat funcția de vicepreședinte al organizației. Conducerea TSD Brașov va fi preluată de Alexandru Guzun”.

Previous Story

Brașov. Blocaj de la București. Tudor Benga, USR: „Știu de situația de la noul spital Sf Constantin și sunt foarte preocupat de problemă. Îmi scriu numeroși brașoveni despre faptul că zeci de bolnavi, unii cu urgențe medicale foarte serioase, sunt blocați fără nici o perspectivă despre când anume vor …”

Next Story

Brașov. Deputatul Andronache Gabriel: „PNL a finalizat Propunerea legislativă de revizuire a Constituției României pentru punerea în aplicare a rezultatului Referendumului din 26 mai …Interzicerea amnistiei și a grațierii pentru fapte de corupție; Interzicerea…”