Brașov. Începe Street Food Festival. „Vei găsi rețete care au călătorit din toate colțurile lumii ca să ajungă la tine, muzică live, activități pentru copii, cinema în aer liber și alte surprize …”

Last Updated on iunie 19, 2019 Brașovenii și turiștii sunt invitați la o nouă ediție Street Food Festival care va fi organizată pe Aleea de sub Tâmpa.

Street Food Festival: „Între 27 și 30 iunie, Street FOOD Festival se întoarce în Brașov. Dacă vrei să închei bine prima jumătate a anului și vrei să începi cu noroc cea de-a doua, atunci trebuie să ne vizitezi în Parcul sub Tâmpa.
Brașov. Începe Street Food Festival. „Vei găsi rețete care au călătorit din toate colțurile lumii ca să ajungă la tine, muzică live, activități pentru copii, cinema în aer liber și alte surprize ...” 1

Vei găsi rețete care au călătorit din toate colțurile lumii ca să ajungă la tine, muzică live, activități pentru copii, cinema în aer liber și alte surprize pe care nu ți le spunem că atunci nu s-ar mai numi surprize. Rămâne stabilit: ne revedem la Street FOOD Festival Brașov”.

Previous Story

Brașovul predat autoturismelor. Nelu Corbu: „Vad mirări la unii cum ca a început sa se parcheze peste zi pe aliniamentul marilor bulevarde brașovene, lucru cu care noi nu eram obișnuiți pana acuma….In ianuarie am avut ocazia sa vizitez Viena si primul lucru care m-a impresionat in mod plăcut a fost…”

Next Story

Brașov. Stradă blocată pe ambele sensuri, apă întreruptă, autobuze deviate. De joi