Brașov. Gheorghe Ialomitianu și-a dat demisia din PNL. Va candida la Primărie împotriva lui George Scripcaru? „Am realizat că PNL Brașov este condus în continuare de George Scripcaru, deși acesta nu mai este membru de partid. În 2016, tot domnul Scripcaru m-a tăiat de pe …”

Last Updated on iunie 24, 2019 Fostul ministru al Finanțelor, Gheorghe Ialomitianu, a anunțat luni dimineață că și-a dat demisia din PNL. Va candida la Primărie împotriva lui George Scripcaru? Ialomitianu este primul lider politic care recunoaște public faptul că George Scripcaru conduce în continuare ședințele PNL Brașov chiar dacă acesta nu mai este membru de partid din 2016! Este de neînțeles de ce PNL nu-l reintroduce în partid oficial dacă tot le conduce ședințele de partid.

Contactat de STIRIPESURSE.RO, Ialomițianu a explicat că i s-a reproșat faptul că nu are o relație bună cu șefii din organizația PNL Brașov.

Brașov. Gheorghe Ialomitianu și-a dat demisia din PNL. Va candida la Primărie împotriva lui George Scripcaru? „Am realizat că PNL Brașov este condus în continuare de George Scripcaru, deși acesta nu mai este membru de partid. În 2016, tot domnul Scripcaru m-a tăiat de pe ...” 1

”Nu am ce să reproșez. Am mulțumit colegilor pentru activitate, pentru modul în care am colaborat, dar am văzut că partidul nu are nevoie de mine. Colegii din PNL Brașov au întrebat de ce nu sunt chemat la acțiuni, de ce nu sunt implicat în viața partidului și oamenii din partid mi-au spus că mi se reproșează că am o relație bună cu cei din conducere.

De fapt, am realizat că PNL Brașov este condus în continuare de George Scripcaru, deși acesta nu mai este membru de partid. În 2016, tot domnul Scripcaru m-a tăiat de pe listele de la parlamentare, asta deși colegii din PNL Brașov mă votaseră să fiu cap de listă. Deocamdată este doar demisia, nu am intenția de a pleca spre alt partid, nu am primit nici oferte deocamdată. Voi avea o perioadă de reflexie”, a spus Ialomițianu.

Gheorghe Ialomitianu: „Astazi am decis sa imi dau demisia din PNL Brasov. Multumesc fostilor colegi din acest partid pentru buna colaborare”.

În ultimul timp, Gheorghe Ialomitianu a postat articole critice la adresa Primăriei Brașov: „Reprezentantii Primariei Brasov anunta in mod excesiv ca in urmatoarea perioada vor demara investitii importante finantate din fonduri proprii. De exemplu realizarea Spitalului Regional Brasov si cea mai mare Sala Polivalenta din Romania. Mai mult vorbesc de realizarea aeroportului de la Brasov desi acesta este construit de catre Consiliul Judetean Brasov.

Ar fi bine ca reprezentatii Primariei Brasov sa ne spuna din ce fonduri finanteaza aceste investitii. Potrivit bugetului Primariei Brasov pe 2019 rezulta ce aceasta institutie nu poate sa isi acopere cheltuielile cu functionarea din veniturile proprii, apeland la excedentul bugetar din anii precedenti. Sper ca Brasovul sa nu fie dat exemplu dupa Municipiul Bucuresti, cu o situatie financiara grea.

Am observat ca actuala conducere a Primariei Brasov incearca sa rezolve situatia financiara prin majorarea impozitelor si taxelor locale, care nu este cea mai buna solutie. Recomand conducerii Primariei Brasov sa ia exemplul oraselor care isi asigura finantarea investitiilor din fonduri europene nerambursabile. Aceste orase au depasit din punct de vedere economic, social si cultural Municipiul Brasov”.

Previous Story

O brașoveancă mulțumește pompierilor de la ISU pentru modul cum au intervenit pentru a-i salva câinele, bolnav, blocat sub o scara de beton. Daniela: „Am apelat cu disperare spre seara la 112, cerând sprijinul unui echipaj ISU, care, în 10 minute au venit hotărâți sa facă toate eforturile de a-l salva pe Ursu …”

Next Story

Brașov. De ce sună şi vor mai suna alarmele? „Rugăm ca populaţia să nu intre în panică”