O brașoveancă mulțumește pompierilor de la ISU pentru modul cum au intervenit pentru a-i salva câinele, bolnav, blocat sub o scara de beton. Daniela: „Am apelat cu disperare spre seara la 112, cerând sprijinul unui echipaj ISU, care, în 10 minute au venit hotărâți sa facă toate eforturile de a-l salva pe Ursu …”

Last Updated on iunie 23, 2019 O brașoveancă le mulțumește celor de la ISU pentru modul cum au intervenit pentru a-i salva câinele, bolnav, blocat sub o scara de beton.

Pe Facebook, Daniela ne-a scris: „Va scriu pentru ca sunt profund mișcat de gestul de omenie a unor angajați ISU. În cursul zilei de azi, câinele meu a rămas blocat sub o scara de beton. O zi întreaga ne-am chinuit să-l scoatem, însă încercările noastre au fost în zadar, locul fiind foarte îngust și ca să ajungi la el. Trebuia săpat pământul întărit si pe alocuri cu bucăți de stâncă.
O brașoveancă mulțumește pompierilor de la ISU pentru modul cum au intervenit pentru a-i salva câinele, bolnav, blocat sub o scara de beton. Daniela: „Am apelat cu disperare spre seara la 112, cerând sprijinul unui echipaj ISU, care, în 10 minute au venit hotărâți sa facă toate eforturile de a-l salva pe Ursu ...” 1

O brașoveancă mulțumește pompierilor de la ISU pentru modul cum au intervenit pentru a-i salva câinele, bolnav, blocat sub o scara de beton. Daniela: „Am apelat cu disperare spre seara la 112, cerând sprijinul unui echipaj ISU, care, în 10 minute au venit hotărâți sa facă toate eforturile de a-l salva pe Ursu ...” 2

O brașoveancă mulțumește pompierilor de la ISU pentru modul cum au intervenit pentru a-i salva câinele, bolnav, blocat sub o scara de beton. Daniela: „Am apelat cu disperare spre seara la 112, cerând sprijinul unui echipaj ISU, care, în 10 minute au venit hotărâți sa facă toate eforturile de a-l salva pe Ursu ...” 3

Câinele era bolnav, avea febra și își pierduse și cea mai mica putere sa lupte ca să iasă. Dacă îl lăsăm acolo, pana dimineața își găsea sfârșitul. Am apelat cu disperare spre seara la 112, cerând sprijinul unui echipaj ISU, care, în 10 minute au venit hotărâți sa facă toate eforturile de a-l salva pe Ursu (așa îl cheamă pe câine).

Și au reușit! Da, mai exista omenie, exista OAMENI CU SUFLET. Nu le cunosc numele celor trei (nu au vrut sa ne spună, din modestie și mult bun simt). Însă au acceptat sa fac 2 poze după salvarea lui Ursu, imagini, care din cauza uniformei reflectorizante, nu mi-au reușit. Dar vreau sa-i facem cunoscuti, sa arătăm tuturor ca Brașovul are oameni de suflet, oameni MARI.

Vreau sa le mulțumesc pt tot ce au făcut pt Ursu, sa le mulțumesc ca exista în comunitatea Brașov! Va rog sa distribuiți! Merita sa vadă toți ca nu ne-am pierdut OMENIA….”

Previous Story

Foto Brașov. Duminică se deschide Ștrandul de la Codlea. Erwin Albu: „Azi am fost acolo si am văzut ultimele pregătiri. Din spusele celor de la ștrand, Lacul 1 …”

Next Story

Brașov. Gheorghe Ialomitianu și-a dat demisia din PNL. Va candida la Primărie împotriva lui George Scripcaru? „Am realizat că PNL Brașov este condus în continuare de George Scripcaru, deși acesta nu mai este membru de partid. În 2016, tot domnul Scripcaru m-a tăiat de pe …”