Foto Brașov. Erwin Albu, viceprimar Codlea: „Asfaltarea de săptămâna asta pe care firma Eurostrada o poate considera sponsorizare către oraș. Nu va fi plătită de către Primăria Codlea atâta timp cat …”

Last Updated on iunie 7, 2019 Erwin Albu, proaspăt ales viceprimar la Codlea, este supărat pe asfaltările din oraș. El susține că primăria nu va plăti lucrările de mântuială.

Erwin Albu: „Atentie!
Asfaltare de saptamana asta pe care firma Eurostrada, care a castigat un nou contract pe urmatorii 4 ani in aceasta primavara, o poate considera sponsorizare catre oras. Nu va fi platita de catre Primaria Codlea atata timp cat voi fi eu viceprimar si presedinte al comisiei de receptie lucrari intretinere si reparatii strazi.

Foto Brașov. Erwin Albu, viceprimar Codlea: „Asfaltarea de săptămâna asta pe care firma Eurostrada o poate considera sponsorizare către oraș. Nu va fi plătită de către Primăria Codlea atâta timp cat ...” 1 Foto Brașov. Erwin Albu, viceprimar Codlea: „Asfaltarea de săptămâna asta pe care firma Eurostrada o poate considera sponsorizare către oraș. Nu va fi plătită de către Primăria Codlea atâta timp cat ...” 2 Foto Brașov. Erwin Albu, viceprimar Codlea: „Asfaltarea de săptămâna asta pe care firma Eurostrada o poate considera sponsorizare către oraș. Nu va fi plătită de către Primăria Codlea atâta timp cat ...” 3 Foto Brașov. Erwin Albu, viceprimar Codlea: „Asfaltarea de săptămâna asta pe care firma Eurostrada o poate considera sponsorizare către oraș. Nu va fi plătită de către Primăria Codlea atâta timp cat ...” 4 Foto Brașov. Erwin Albu, viceprimar Codlea: „Asfaltarea de săptămâna asta pe care firma Eurostrada o poate considera sponsorizare către oraș. Nu va fi plătită de către Primăria Codlea atâta timp cat ...” 5

Nu conteaza ca angajatii acestei firme m-au atacat in 2016 in plina strada, conteaza insa sa faca treaba buna de acum incolo.
Si mai avem cateva aspecte de pus la punct cu privire la organizarea asfaltarii. Multumesc anticipat tuturor factorilor implicati pentru intelegerea pozitiei mele ferme.

Rog concetatenii sa sesizeze orice astfel de aspecte ca in pozele de mai sus la adresa oficiala a primariei contact@municipiulcodlea.ro.
#pascupas”

Previous Story

Brașov. Sărbătoare la Meșotă. 150 de ani de la înființare. Nicolas Triboi: „Un pic de “amenajare ” la Brasov, in ocazia inaugurării bustului Ioan Mesota. Am propus o paleta vegetala gri/galben in acord cu arhitectura cu o disimetria binevenita care creaza o …”

Next Story

Da, Noul spital al Braşovului: 450 milioane euro. Nu, Aeroportul Brașov 50 de milioane de euro. Primarul George Scripcaru: „„Lucrurile sunt avansate, avem …”