Tudor Benga: „Nu, nu e un screensaver de Windows pe fundal ci pista viitorului aeroport Brașov. În ziua în care primul B737 sau A320/321 va ateriza aici ca și cursă regulata de linie eu voi fi cel mai fericit brașovean. Vă spun din capul locului că veștile sunt amestecate, și bune și mai puțin bune. Însă am …”

Last Updated on mai 17, 2019 Președintele CJ Brașov a anunțat că a desemnat constructorul pentru terminal dar lucrurile la Aeroport sunt tot neclare. A dispărut entuziasmul că Aeroportul va fi inaugurat în 2020. Deputatul Tudor Benga anunță noi detalii de la Aroport, într-o conferință de presă susținută vineri.

C Construcții SA Sibiu a câștigat licitația pentru contractul de construire a terminalului Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav, venind cu o ofertă de 145.275.491 de lei, față de valoarea estimată de 184.671.650 de lei (TVA inclus), informează brasovmetropolitan.ro.

Tudor Benga: „Nu, nu e un screensaver de Windows pe fundal ci pista viitorului aeroport Brașov. În ziua în care primul B737 sau A320/321 va ateriza aici ca și cursă regulata de linie eu voi fi cel mai fericit brașovean.

Tudor Benga: „Nu, nu e un screensaver de Windows pe fundal ci pista viitorului aeroport Brașov. În ziua în care primul B737 sau A320/321 va ateriza aici ca și cursă regulata de linie eu voi fi cel mai fericit brașovean. Vă spun din capul locului că veștile sunt amestecate, și bune și mai puțin bune. Însă am ...” 1

Cu gândul la ziua aia e și zâmbetul de pe fața mea. Până acolo însă mai este destul de muncă. Sunt pași importanți care au fost făcuți, mai sunt însă numeroși alții, inclusiv cei mai dificili, care trebuiesc finalizați.

Joi mi-am petrecut mare parte a zilei la un eveniment dedicat aeroportului și încheiat cu o vizită pe șantier. Îi mulțumesc lui Cristian Macedonschi pentru invitație. Vineri de la ora 11 în conferință de presă la sediul USR Brașov și live pe pagina de FB vă voi face un update cu ultimele informații despre aeroport și cu concluziile mele despre stadiul proiectului.

Vă spun din capul locului că veștile sunt amestecate, și bune și mai puțin bune. Însă am convingerea că există capacitatea în interiorul comunității noastre de a transforma acest vechi vis brașovean într-o poveste de mare succes dacă îl tratăm cu toții drept prioritatea zero care merită pe deplin să ne și fie”.

Previous Story

George Scripcaru: Brașovul, primul oraș din țară cu sistem pilot de colectare selectivă dedicată fiecărui utilizator, cu identificator, cântar și „bon de reducere“. Cum funcționează sistemul

Next Story

Brașov. Noaptea Muzeelor. Istoricul Pepene Nicolae: „Fie vreme bună, fie vreme rea, Noaptea Muzeelor ne aduce împreună !Nu știm cu ce călătoriți de Noaptea Muzeelor, însă în fața Casei Sfatului o să ,,călătoriți” în timp urmărind expoziția outdoor ,,60 de ani de la introducerea transportului electric în Brașov”, pe ,,traseul” pasiunii pentru istoria locală realizat de arh. Gruia Hilohi !”