Stabilit. Aeroportul Brașov. O firmă din Sibiu va construi terminalul, în 12 luni! Adrian Veștea: „Până în data de 23 mai este perioada de contestații, însă am încredere că …”

Last Updated on mai 14, 2019 Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, a anunțat marți că o firmă din Sibiu este câștigătoarea licitației privind construcția terminalului de la Aeroportul Brașov. Rămâne de văzut de unde vor fi aduși banii pentru plata lucrărilor.

SC Construcții SA Sibiu a câștigat licitația pentru contractul de construire a terminalului Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav, venind cu o ofertă de 145.275.491 de lei, față de valoarea estimată de 184.671.650 de lei (TVA inclus), informează brasovmetropolitan.ro.

Stabilit. Aeroportul Brașov. O firmă din Sibiu va construi terminalul, în 12 luni! Adrian Veștea: „Până în data de 23 mai este perioada de contestații, însă am încredere că ...” 1

Aceasta reprezintă cea mai avantajoasă dintre cele patru oferte înscrise și va rămâne definitivă după cele 10 zile de contestații.

„Până în data de 23 mai este perioada de contestații, însă am încredere că parcurgând sub supravegherea ANAP toată procedura, aceasta s-a desfășurat în mod legal“, a declarat Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov.

Valoarea efectivă a terminalului este de 140.362.973 lei, 4.912.679 lei fiind valoarea proiectului. De la momentul emiteri ordinului de începere, constructorul va avea la dispoziție 12 luni pentru a realiza terminalul, din care 3 luni pentru proiectare și 9 luni pentru execuție.

Previous Story

Foto Brașov. „Străduță” neasfaltată dar buruienile au borduri. „Alee bordurată, pus pietriș, pregătită pentru asfaltarea încă de acum 3 ani, însă…”

Next Story

Brașov. Mergi? Tinerii din Cacova (Şcheii Braşovului) împreună cu Uniunea Junilor din Şchei şi Braşovechi organizează Tradiționalul Joc strămoşesc de la Şargu.