Foto Brașov. „Străduță” neasfaltată dar buruienile au borduri. „Alee bordurată, pus pietriș, pregătită pentru asfaltarea încă de acum 3 ani, însă…”

Last Updated on mai 14, 2019 O străduță a rămas neasfaltată de acum 3 ani. S-a pus pietriș, s-au pus borduri. Au mai rămas burienile.

News:Brașov, oraș de suflet – Brașovul astăzi -România / D.BV: „Primăria Municipiului Brașov ~ Strada Mircești din Șcheii Brașovului // Alee bordurată, pus pietriș, pregătită pentru asfaltarea încă de acum 3 ani, însă nimeni nu a mai venit să facă nimic, astfel că tot pietrișul pleacă la vale după fiecare ploaie, aleea fiind în pantă. De ce atâta nepăsare?”
Foto Brașov. „Străduță” neasfaltată dar buruienile au borduri. „Alee bordurată, pus pietriș, pregătită pentru asfaltarea încă de acum 3 ani, însă...” 1

Foto Brașov. „Străduță” neasfaltată dar buruienile au borduri. „Alee bordurată, pus pietriș, pregătită pentru asfaltarea încă de acum 3 ani, însă...” 2

În altă ordine de de idei, se schimbă bordurile pe strada Aurel Vlaicu Astfel că s-a închis traficul, începând de luni, pe una dintre benzile de circulaţie.

Ţinând cont că această stradă este una cu trafic intens la orele de vârf, circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate pe sensul spre Făget. Practic, prima bandă a fost închisă aproape pe întreaga lungime a străzii, între intersecţia cu B-dul Griviţei şi cea cu 13 Decembrie, pentru ca utilajele să poată lucra la punerea noilor borduri, anunță bzb.ro.

După finalizarea bordurării, trotuarele ar urma să fie asfaltate integral, astfel că restricţiile în trafic vor continua pe această stradă şi zilele viitoare.

Previous Story

Brașov. Noaptea Muzeelor, sâmbătă. Unde poți merge. Lista muzeelor deschise

Next Story

Stabilit. Aeroportul Brașov. O firmă din Sibiu va construi terminalul, în 12 luni! Adrian Veștea: „Până în data de 23 mai este perioada de contestații, însă am încredere că …”