Parada Junilor Brașov. Ministrul Culturii, Daniel Breaz: „Una dintre cele mai frumoase sărbători care se desfăşoară în Braşov. Este un eveniment de o înaltă ţinută culturală şi…”

Last Updated on mai 6, 2019 Duminică a avut loc o ediție aniversară a paradei Junilor. Ieri s-au împlinit 100 de ani de la prima „coborâre în Cetate” a junilor.

La eveniment au participat câteva zeci de mii de braşoveni şi turişti din întreaga ţară şi din străinătate, dar şi oficiali, informează bzb.ro.

Parada Junilor Brașov. Ministrul Culturii, Daniel Breaz: „Una dintre cele mai frumoase sărbători care se desfăşoară în Braşov. Este un eveniment de o înaltă ţinută culturală şi...” 1
(Foto Facebook Primăria Municipiului Brașov)

„Una dintre cele mai frumoase sărbători care se desfăşoară în Braşov. Este un eveniment de o înaltă ţinută culturală şi îi felicit pe toţi cei care sunt implicaţi în păstrarea acestor obiceiuri, pentru că am văzut nu doar oameni simpli ci oameni din mai multe paliere ale societăţii, care sunt dornici să păstreze tradiţiile.

Îi felicit şi le mulţumesc pentru faptul că păstrează tradiţiile acestui oraş şi nu numai pe cele ale Braşovului, ci pe cele ale întregii Românii şi pe ale românilor”, a declarat ministrul Culturii, Daniel Breaz.

Previous Story

Brașov. Lecție la Parada Junilor. Daniel Croitoru: „7 ani de acasă… de educaţie…”

Next Story

Brasov: Arestat! Milionarul Dan Cămârzan acuzat că și-a omorât bunica. A sugrumat-o pe femeie