Foto Brașov. Mihai Nanu: „Am început campania Fara Chistoace In Brasov în cartierul Avantgarden 3. Cam un PET de la 4 blocuri și un părculeț. Probabil că …”

(Last Updated On: May 4, 2019)

Un brașovean atrage atenția într-un mod inedit celor care aruncă chiștoace pe jos. S-a apucat de aduncat chiștoace în cartierul său.

Mihai Nanu:⚠️Am început astăzi campania #FaraChistoaceInBrasov în cartierul Avantgarden 3. Cam un PET de la 4 blocuri și un părculeț. Probabil că mai sunt încă vreo 10 recipiente de umplut numai din cartierul meu.

Foto Brașov. Mihai Nanu: „Am început campania Fara Chistoace In Brasov în cartierul Avantgarden 3. Cam un PET de la 4 blocuri și un părculeț. Probabil că ...” 1 Foto Brașov. Mihai Nanu: „Am început campania Fara Chistoace In Brasov în cartierul Avantgarden 3. Cam un PET de la 4 blocuri și un părculeț. Probabil că ...” 2 Foto Brașov. Mihai Nanu: „Am început campania Fara Chistoace In Brasov în cartierul Avantgarden 3. Cam un PET de la 4 blocuri și un părculeț. Probabil că ...” 3

Dă mai departe dacă vrei să te implici‼️”

La Timișoara, 25 de voluntari au strâns în campania „Chiștocless – Un oraș mai frumos” aproape 30 de kilograme de mucuri de țigări aruncate pe jos, anunță tion.ro.

Chiștoacele au fost strânse de la un sens giratoriu  până la o stație de autobuz din zona centrului bancar.