Brașov. Reacție. Tăriceanu, după ce a fost huiduit. A confiscat simbolul simbolul muncitorilor brașoveni care s-au luptat cu oamenii lui Ceaușescu în 1987

Last Updated on mai 12, 2019 Tăriceanu și ai lui au fost astăzi huiduiți după ce cu nesimțire au confiscat simbolul muncitorilor brașoveni care s-au luptat cu oamenii lui Ceaușescu în 1987. Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a fost întâmpinat cu huiduieli de un grup de protestatari, duminică, la Brașov, unde a avut loc „Marșul demnității”.

„Sigur că s-a ajuns prea departe, dar eu cred că unul dintre bunurile cele mai de preț pe care le-am câștigat după căderea comunismului este libertate și acest lucru include și libertatea de expresie, de gândire.

Brașov. Reacție. Tăriceanu, după ce a fost huiduit. A confiscat simbolul simbolul muncitorilor brașoveni care s-au luptat cu oamenii lui Ceaușescu în 1987 1
(Foto brasovtv.com)

Deci nu am în niciun fel să critic pe cei care au altă părere decât cea pe care o împărtășesc eu. Luptă politică trebuie să se ducă însă cu argumente și în mod civilizat. Ceea ce s-a întâmplat în aceste zile sigur mă disociez total și nu pot să accept ca disputele între partidele politice să se transforme în conflicte fizice, atitudine specifică țărilor din luema a treia. În România se spune că peștele de la cap se împute.

Dacă acest lucru e inspirat chiar de președintele României atunci e foarte grav. E grav că președintele în loc să facă un apel la atitudine civilizată, la calm, la a le cere și unuia și altuia să asculte la argumente și să apeleze la argumente, nu la forță mușchilor”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, duminică, la România TV, preluat de stiripesurse.ro.

Previous Story

Brașov. Miting Tăriceanu. Tudor Benga: „Felicitări tuturor brașovenilor și grupurilor civice care astăzi s-au mobilizat pentru a lua atitudine față de deturnarea și politizarea unui simbol istoric foarte important al Brașovului! Marșul așa zis al …”

Next Story

Chinezii vor să se implice la Aeroportul Brașov, Spitalul Regional dar și în construcția autostrăzii Brașov-Comarnic