Brașov. Noul Spital Sf. Constantin la un pas de deschidere. „Am finalizat investiţia …Avem şase săli de operaţie, un centru imagistic, centre de transplant, secţie de terapie intensivă“

Last Updated on mai 8, 2019 Brașov. Noul Spital Sf. Constantin la un pas de deschidere. „Am finalizat investiţia, aşteptăm avizul de la Ministerul Sănătăţii pentru a demara activitatea în noua clădire. Avem şase săli de operaţie, un centru imagistic, centre de transplant, secţie de terapie intensivă“

Spitalul Sf. Constantin mai are nevoie de avizul Ministerului Sănătății pentru a deschide noul corp de clădire din Dârste, după o investiție de 18 milioane de euro.

„Am finalizat investiţia, aşteptăm avizul de la Ministerul Sănătăţii pentru a demara activitatea în noua clădire. Avem şase săli de operaţie, un centru imagistic, centre de transplant, secţie de terapie intensivă“, a spus Camelia Şamotă, directorul general al companiei ce administrează spitalul, potrivit Ziarul Financiar.

Spitalul Sf Constantin: „Noul Spital Sf. Constantin este locat în Brașov, Calea București 318, în fosta locație a fabricii Pantex.

Brașov. Noul Spital Sf. Constantin la un pas de deschidere. „Am finalizat investiţia ...Avem şase săli de operaţie, un centru imagistic, centre de transplant, secţie de terapie intensivă“ 1 Brașov. Noul Spital Sf. Constantin la un pas de deschidere. „Am finalizat investiţia ...Avem şase săli de operaţie, un centru imagistic, centre de transplant, secţie de terapie intensivă“ 2 Brașov. Noul Spital Sf. Constantin la un pas de deschidere. „Am finalizat investiţia ...Avem şase săli de operaţie, un centru imagistic, centre de transplant, secţie de terapie intensivă“ 3

Departament Imagistică dotat cu cele mai performante echipamente de CT, RMN, mamograf cu tomosinteză și Rx de mare ajutor pentru cabinetul de ortopedie și traumatologie funcțional în ambulatorul noului spital, disponibil pentru programări la Call Center 0268300300.

În scurt timp tot spitalul se va muta în noua locație, așteptăm cu mare emoție deschiderea”.

Previous Story

Brașov. “Prima Școală Românească”la un pas de închidere. Acum Primăria va permite autocarelor cu turiști să intre în Centrul Istoric dar nu vor putea opri în locurile publice. Vasile Oltean: „“Din 24 decembrie n-am mai avut grupuri de turiști străini în zonă, deși înainte aveam zeci de autocare pe zi, iar în fiecare autocar erau, în medie, 60 de oameni. Acum mai …”

Next Story

Brașov. Program Noaptea Muzeelor 2019 la Muzeul de Artă