Avion prăbușit, om de afaceri din Brașov decedat. Martori: „E terminat avionul…  Sunt numai fiare de la avion. …Au rămas ușile într-o parte, ferestrele într-o parte. Ei au rămas între …”

Last Updated on mai 16, 2019 Un om de afaceri stabilit în Râșnov, Brașov, a murit miercuri după ce s-a prăbușit cu avionul în munții Buzăului. Miercuri seara anchetatorii au ajun la locul unde s-a prăbușit avionul, la aproximativ trei kilometri de oraş, într-o zonă greu accesibilă.

În avionul prăbuşit erau doi oameni de afaceri din Constanța şi Cluj. Ei locuiau în Râşnov şi făceau mulţi bani din construcţii şi afaceri imobiliare. Potrivit unor surse, cel care era la manşă, avea brevet de zbor de peste 5 ani.

Avion prăbușit, om de afaceri din Brașov decedat. Martori: „E terminat avionul...  Sunt numai fiare de la avion. ...Au rămas ușile într-o parte, ferestrele într-o parte. Ei au rămas între ...” 1

Pilotul aparatului de zbor era un bărbat de 45 de ani din Cluj-Napoca, Mihai Covaciu, iar celălalt bărbat aflat în avion era Liviu Bucăţică, în vârstă de 50 de ani, din Constanţa, anunță Stirile Pro Tv.

 

Mihai Covaciu era un cunoscut dezvoltator imobiliar cu investiţii în construcţia de apartamente în Braşov, Râşnov şi Cluj-Napoca şi deţinea brevetul de pilot de mai bine de cinci ani, iar Liviu Bucăţică era un om de afaceri din Constanţa.

Liviu Butnariu, primarul orașului Râșnov: “Este un investitor imobiliar care la Râşnov a construit 12 blocuri şi în acest moment avea un PUZ pentru a construi şi alte blocuri în aceeaşi zonă”.

“Azi dimineaţă a plecat, nu ştiu unde. Știu că maşina asta stă şi cu săptămâna aici, deci el e plecat. Zboară pe perioadă lungă”, spune un angajat al aerodromului din Ghimbav.

La 14 şi 31 de minute, pilotul a decolat din Ghimbav şi voia să ajungă la Constanța. După aproape o oră de zbor, la 15 şi 27 de minute, aparatul a dispărut de pe radar şi s-a prăbuşit.

Localnică, citată de Digi 24: Eu tăiam lemne acia și am auzit o huială mare și când m-am uitat la deal am văzut că era ceață și ploaie, venea ceva. Am zis s-a prăbușit ceva, un avion, copchilu cică: mamaie, eu mă duc repede acolo. S-a dus la deal, m-am dus și eu. E terminat avionul.

Localnică: Sunt numai fiare de la avion. Un avion de mici dimensiuni cu două persoane. Nicio șansă nu aveau. Au rămas ușile într-o parte, ferestrele într-o parte. Ei au rămas între fiare exact cu scaunele, sunt unul peste altul cum au fost scaunele prinse.

 

Previous Story

Update. Lucian Mindruta: „Un avion ultrausor s-a prabusit azi in zona Nehoiu, intr-un zbor de la Brasov la Costinesti. Doi oameni la bord, ambii decedati. Las aici cateva informatii relevante: 1. Avionul era unul…”

Next Story

Brașov. Jumbo deschide anul acesta magazinul din Macro Mall