„Zilele Braşovului” odată cu Cerbul de Aur?

Last Updated on aprilie 18, 2019 În ședința de plen a Consiliului Local Brașov, primarul George Scripcaru a explicat de ce anul acesta „Zilele Brașovului” vor avea loc cu întârziere.

„De data aceasta, din cauza întârzierii aprobării bugetului (de stat şi implicit a celui local, n.r.), nu am putut derula procedurile pentru organizarea «Zilelor Braşovului» în preajma zilei în care este parada junilor (prima duminică de după Paşte, n.r.)”.

Totodată, el a dat de înţeles că anul acesta, „Zilele Braşovului” s-ar putea desfăşura în la finalul lunii august, când este şi Cerbul de Aur, informează bzb.ro.

„Zilele Braşovului” odată cu Cerbul de Aur? 1

Televiziunea Română, în calitate de organizator al Festivalului Concurs Internaţional Cerbul de Aur, lansează o cerere de oferte pentru concepţia regizorală a ediţiei cu numărul 19.
Evenimentul va avea loc în perioada 23-25 august 2019, spectacolele urmând să se desfășoare pe parcursul a trei seri.

Conform briefului, ediţia 2019 trebuie să fie spectaculoasă, în acord cu tendinţele actuale în producţiile şi evenimentele de gen şi să conducă la selectarea celui mai bun interpret dintre finalişti.

În acest sens, concursul trebuie să reconfirme prestigiul trofeelor acordate la Festival, să păstreze şi să dezvolte imaginea Festivalului ca eveniment muzical internaţional de marcă. De asemena, Cerbul de Aur trebuie să fie actual, să atragă şi publicul tânăr şi activ. Această ediţie trebuie să fie plină de culoare, să construiască o adevărată poveste muzicală memorabilă, atât pentru publicul de televiziune, cât şi pentru spectatorii prezenţi la Braşov.

În 2019, Festivalul va avea loc în a doua parte a lunii august şi va reuni, pe scena sa, alături de concurenţi, artişti de top din întreaga lume.

Previous Story

Video Brașov. Modificări în Răcădău. Pietonal nou, colorat, fântâna arteziană dinspre strada Tâmpei va fi refăcută în întregime. Primarul George Scripcaru: „Este un proiect care a plecat de la nevoile cetățenilor din zonă, atât în ceea ce privește rolul pietonalului pentru …”

Next Story

Brașov. Ce alegi? Parcare sub Parcul Central sau sub Bulevardul Eroilor și Livada Postei?