Brașov. Ce alegi? Parcare sub Parcul Central sau sub Bulevardul Eroilor și Livada Postei?

Last Updated on aprilie 18, 2019 USR Brașov se implică activ în salvarea Parcului Central. Primăria dorește să construiască o parcare gigant sub Parcul Central și există riscul ca la final din Parc să mai rămână câteva tufe și un pic de gazon. Toți copacii vor fi tăiați.

USR Brașov: „Parcare sub Bulevardul Eroilor și Livada Postei – aceasta ar putea fi una din soluțiile alternative la parcarea de sub Parcul Nicolae Titulescu!

După ce v-am arătat motivele principale pentru care Parcul Central trebuie să rămână așa cum îl știm, cu copaci înalți care ne dau aer curat și umbră răcoroasă, iată că venim și cu prima propunere.

Brașov. Ce alegi? Parcare sub Parcul Central sau sub Bulevardul Eroilor și Livada Postei? 1 Brașov. Ce alegi? Parcare sub Parcul Central sau sub Bulevardul Eroilor și Livada Postei? 2 Brașov. Ce alegi? Parcare sub Parcul Central sau sub Bulevardul Eroilor și Livada Postei? 3

Parcare și trafic de mașini personale sub Bulevardul Eroilor și pietonal, iar la suprafață pistă de biciclete, bandă de autobuz, pietonal lărgit și mai mult spațiu verde!

Gabriel Munteanu , coordonator proiect: “Dacă tot avem pretenția să spunem că Brașovul este cel mai frumos oraș din România, atunci să implementăm soluții moderne de parcaj și mobilitate urbană. Să conservăm frumusețea centrului vechi și să îi dăm farmec prin mărirea spațiilor verzi, să creeăm spații pentru oameni!”

Tudor Benga Deputat USR : “Personal sunt sătul până peste cap de acest mod de lucru pe care l-am văzut practicat la scară amplă în ultimii ani atât național la nivel de Parlament și Guvern, cât și local la nivel de Primărie și Consiliu Județean. Și intenționez să îi opun toată rezistența politică, juridică și cetățenească pe care mi-o permite legea.Contestația la proiectul de buget este primul dintr-o serie de pași legali pe care intenționez să îi urmez dacă în ciuda tuturor apelurilor mele publice consultarea corespunzătoare a brașovenilor pe acest subiect nu va avea loc.”

Grafica nu dorește a avea pretenția unei soluții tehnice, este o ilustrare pentru punere în context”.

Previous Story

„Zilele Braşovului” odată cu Cerbul de Aur?

Next Story

Brașov. Spitalul Județean renunță la o parte din sălile de operație pentru a face loc pacienților