Foto Brașov. Robert Lazar: „Batjocura la adresa pietonilor continuă prin Brașov …Reproduc mai jos discuția avută dimineață cu o doamnă, ”șoferița” de pe Audi.Când a văzut că făceam poze mașinii, a venit la mine: – Faceți poză la mașină? – Exact. – De ce? – Păi …”

Last Updated on aprilie 12, 2019 În multe locuri din Brașov șoferii își bat joc de pietoni. Parchează pe trotuar în așa fel încât nu mai trece nimeni, parchează chiar lângă trecerile de pietoni nu care cumva să te vadă ceilalți șoferi. Poliția nu are cum să-i amendeze pe toți, nu rămâne decât șoferii nesimțiți să se civilizeze. PS: E dezastru pentru mămicile cu copii.

Robert Lazar: „Batjocura la adresa pietonilor continuă prin Brașov, de această dată din partea unora care ar trebui să reprezinte modele de urmat pentru cei ce îi urmează: părinții.

Pe strada Iuliu Maniu, părinții care-și duc copiii la grădiniță și-au făcut un prost obicei din a parca pe trotuarul și așa îngust, obligând astfel pietonii să se strecoare cu greu între mașini și zid, murdărindu-și hainele. Iar dacă le atrage cineva atenția, găsesc tot felul de scuze. Reproduc mai jos discuția avută dimineață cu o doamnă, ”șoferița” de pe Audi:
Foto Brașov. Robert Lazar: „Batjocura la adresa pietonilor continuă prin Brașov ...Reproduc mai jos discuția avută dimineață cu o doamnă, ”șoferița” de pe Audi.Când a văzut că făceam poze mașinii, a venit la mine: - Faceți poză la mașină? - Exact. - De ce? - Păi ...” 1

Când a văzut că făceam poze mașinii, a venit la mine:
– Faceți poză la mașină?
– Exact.

– De ce?
– Păi uitați-vă și dumneavoastră cum ați parcat. E normal așa ceva?

– Dumneavoastră vedeți că am pus avariile?
– Da.

– Și știți ce înseamnă asta?
– Da. Că aveți o avarie sau o defecțiune.

– Nu. Înseamnă că am dreptul să opresc pentru 5 minute pentru că e o grădiniță aici.
– N-aveți dreptul, uitați indicatorul de oprire interzisă. Ar trebui să știți asta, mai ales că lucrați și la Tribunal (avea în bord un ”permis de parcare de la Tribunalul Brașov)

În timp ce mai mormăia ceva pe acolo, un domn de la o casă mai jos a ieșit și a început și el să facă poze, semn că era familiarizat cu astfel de ”șoferi”. La vederea acestuia, doamna a plecat, nu înainte de a-mi spune:
– Mașina nici măcar nu e pe numele meu.
Foto Brașov. Robert Lazar: „Batjocura la adresa pietonilor continuă prin Brașov ...Reproduc mai jos discuția avută dimineață cu o doamnă, ”șoferița” de pe Audi.Când a văzut că făceam poze mașinii, a venit la mine: - Faceți poză la mașină? - Exact. - De ce? - Păi ...” 2

Întrebarea mea ar fi: ai voie să conduci mașina unei instituții publice dacă nu ești angajat acolo? Dacă ai și permis de parcare în numele acelei instituții te poți comporta ca un angajat, chiar dacă nu ești?

În ceea ce mă privește, o să adresez o cerere către Primăria Brașov prin care voi cere montarea unor stâlpișori în zona aceea, cerere la care voi atașa și pozele acestea dar necenzurate.

Pozele vor ajunge și la Poliția Locală.
Iar dacă mă întrebați de ce n-am sunat atunci la Poliția Locală, vă spun că sunam degeaba, fiindcă oricum nu veneau la timp iar ”șoferii” ar fi fost plecați de mult.
Drumuri bune să aveți!”

Previous Story

Brașov. Cvintetul vocal “ANATOLY te invită la un concert dedicat Sărbătorilor Pascale. Intrarea la concert este liberă!

Next Story

Video Brașov. Muzeul Casa Muresenilor: „Azi, 12 aprilie 2019, se împlinesc 80 de ani de la primul zbor al unui avion IAR-80, proiectat și construit la uzinele Industriei Aeronautice Române, din Brașov. A fost cel mai bun avion de vânătoare românesc din cel de-al Doilea Război Mondial, performanțele și …”