Radu Hossu: „Brașov – Probabil cel mai frumos oraș care miroase a…căcat…. Mirosul de c…t actual (și cel de anul trecut și de nu mai știu când) este de deșeu, nu de găinaț.Umblă vorba-n urbe că vine de la …”

Last Updated on aprilie 17, 2019 Continuă problemele de aer ale Brașovului. Miroase foarte urât în oraș iar autoritățile se uită aiurea în zare. Brașovenii filtrează cu plămânii aerul poluat, nu gratis. Plătesc bani grei pentru a repara plămânii, inima, pielea.

Garda de Mediu a reușit la un moment dat să amendeze cu 50 de mii de lei gestionarul depozitului de deşeuri al municipiului Braşov, pentru nereguli în funcţionarea unităţii, anunță Digi 24. Atât. În rest nicio autoritate nu știe de ce miroase urât în oraș.

Radu Hossu: „Brașov - Probabil cel mai frumos oraș care miroase a...căcat.... Mirosul de c...t actual (și cel de anul trecut și de nu mai știu când) este de deșeu, nu de găinaț.Umblă vorba-n urbe că vine de la ...” 1

Radu Hossu: „Brașov – Probabil cel mai frumos oraș care miroase a…căcat.

Mulțumesc tuturor decidenților brașoveni ce au avut grijă în ultimii ani să se ocupe de problemele pestilențiale ale urbei. Au rezolvat problema așa de bine încât tot a căcat pute.

Eu sunt crescut de la 4 luni la 7 ani la Treznea (Jud. Sălaj), sat martir, plin de descendenți ai dinozaurilor. Adică de găini. Plin de surorile mai urâte și mai proaste ale lebedelor: gâște. Și plin de impermeabile: rațe.

În cazul în care cineva (cum ar fi edilul șef) vrea să ne mai arunce argumentul cu “găinațul peste terenuri agricole”, îi spun eu că nasul meu antrenat printre găinaț de găini, gâște, rațe face distincția. Mirosul de c…t actual (și cel de anul trecut și de nu mai știu când) este de deșeu, nu de găinaț.

Umblă vorba-n urbe că vine de la groapa “ecologică” Fineco, unde edilul mai sus menționat ar fi acționar. Dacă-i adevărat, atunci situația este de…curat c…t.
Frumos oraș în rest, mulțumesc. Cel mai cel.

Previous Story

Brașov. Medicul Florin Orțan: „Sănătatea nu are culoare politică …Dacă anul trecut au fost mărite salariile medicilor și personalului mediu, anul acesta Ministerul Sănătății se concentrează pe investiții, prin urmare bugetul său a crescut cu 84%. Iar acest lucru se vede și la Brașov. Ministrul Sorina Pintea a …”

Next Story

Marius Vintilă: „Brașov, cea mai frumoasă parcare a țării…Încă nu îmi vine să cred ce fel de “măsuri” se iau în orașul meu …Primăria vrea să construiască SUB Parcul Central o parcare cu mii de locuri. …”