Brașov. Medicul Florin Orțan: „Sănătatea nu are culoare politică …Dacă anul trecut au fost mărite salariile medicilor și personalului mediu, anul acesta Ministerul Sănătății se concentrează pe investiții, prin urmare bugetul său a crescut cu 84%. Iar acest lucru se vede și la Brașov. Ministrul Sorina Pintea a …”

Last Updated on aprilie 16, 2019 Minstrul Sănătății, Sorina Pintea, s-a aflat dion nou la Brașov unde a vizitat Spitalul Județean și Spitalul din Săcele.

La Spitalul Clinic Județean de Urgență din Brașov sunt în plină desfășurare ample lucrări de reabilitare, iar oficialii Consiliului Județean Brașov și conducerea unității medicale pregătesc o serie de achiziții noi dotări, anunță Brasovtv.com.

Brașov. Medicul Florin Orțan: „Sănătatea nu are culoare politică ...Dacă anul trecut au fost mărite salariile medicilor și personalului mediu, anul acesta Ministerul Sănătății se concentrează pe investiții, prin urmare bugetul său a crescut cu 84%. Iar acest lucru se vede și la Brașov. Ministrul Sorina Pintea a ...” 1

Medicul Florin Orțan: „Sănătatea nu are culoare politică, este unul dintre crezurile social-democraților din România. Și chiar dacă ceea ce face Guvernul PSD este fără precedent, beneficarul este pacientul, nu alegătorul.

Dacă anul trecut au fost mărite salariile medicilor și personalului mediu, anul acesta Ministerul Sănătății se concentrează pe investiții, prin urmare bugetul său a crescut cu 84%. Iar acest lucru se vede și la Brașov. Ministrul Sorina Pintea a avut astăzi vizite la Spitalul Clinic Județean de Urgență și la cel din Săcele, redeschis de administrația locală, dar s-a și întâlnit cu managerii unităților sanitare din județ.

Brașov. Medicul Florin Orțan: „Sănătatea nu are culoare politică ...Dacă anul trecut au fost mărite salariile medicilor și personalului mediu, anul acesta Ministerul Sănătății se concentrează pe investiții, prin urmare bugetul său a crescut cu 84%. Iar acest lucru se vede și la Brașov. Ministrul Sorina Pintea a ...” 2 Brașov. Medicul Florin Orțan: „Sănătatea nu are culoare politică ...Dacă anul trecut au fost mărite salariile medicilor și personalului mediu, anul acesta Ministerul Sănătății se concentrează pe investiții, prin urmare bugetul său a crescut cu 84%. Iar acest lucru se vede și la Brașov. Ministrul Sorina Pintea a ...” 3

Veștile sunt excelente! La Spitalul Județean vom avea o nouă Unitate de Primiri Urgențe, construită și dotată cu bani de la Banca Mondială și Guvern, o investiție de peste 2 milioane de euro.

Tot la Județean va fi adus un angiograf nou și va fi înființată o secție de chirurgie cardiovasculară. O promisiune de anul trecut se va materializa și ea, suplimentarea cu 20 de paturi de terapie intensivă, cu dotări asigurate tot de Guvern. Și alte spitale din oraș sau județ vor primi bani pentru a-și achiziționa aparatură modernă.

Este ceea ce am promis, pentru ca românii să fie sănătoși!”

Previous Story

Brașov. Adrian Veștea a semnat contractul de management cu managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Brașov, dr. Ramona-Delia Ionescu, respectiv cu managerul Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Dr. A.I. Sbârcea” Brașov, dr. Mircea Gabriel Preda

Next Story

Radu Hossu: „Brașov – Probabil cel mai frumos oraș care miroase a…căcat…. Mirosul de c…t actual (și cel de anul trecut și de nu mai știu când) este de deșeu, nu de găinaț.Umblă vorba-n urbe că vine de la …”