Brașov. Succes! Elevii Colegiului Național de Informatică ”Grigore Moisil” s-au calificat la etapa finală a American Computer Science League.

Last Updated on aprilie 23, 2019 Elevii Colegiului Național de Informatică ”Grigore Moisil” s-au calificat la etapa finală a American Computer Science League. Aceștia vor pleca în Statele Unite, pe 25 mai.

Cei 12 liceeni au nevoie de bani, însă, câte 2500 de dolari fiecare, informează observatorulbv.ro, iar în ajutorul lor au sărit cei de la Beard Brothers care vor organiza cross-ul „The Beard Run Brașov”, pentru a aduna suma necesară deplasării în America.

Brașov. Succes! Elevii Colegiului Național de Informatică ''Grigore Moisil'' s-au calificat la etapa finală a American Computer Science League. 1

„The Beard Run Brașov revine în pași de alergare cu cea de-a doua ediție!

Conceptul Crosului este unul simplu: o întrecere sportivă pentru o cauză nobilă pe treptele Promenadei Tâmpa.

Ca la orice eveniment marca Beard Brothers, vei avea parte de muzică, voie bună, atmosferă prietenoasă, dar și adrenalină și competiție.

Competiția sportivă aduce trasee diferențiate pentru amatori (cursă scurtă – 3 ture de traseu) și profesioniști (cursă lungă – 5 ture de traseu).

Traseul se desfășoară atât pe trepte cât și pe teren drept. Punctul de plecare este Apeductul Christian Kertsch, iar punctul de sosire este același cu startul. O singură tură are 2 km.

Pe lângă bucuria concursului, 100% din taxa de participare va merge către campania Bits For Education (BifE), ce are ca scop susținerea performanței în educație.

Cauza aleasă pentru crosul din acest an sunt elevii din echipa ACSL “Grigore Moisil” care s-au calificat în etapa finală a American Computer Science League ce va avea loc pe data de 25 mai la Wayne Hills HS, Wayne, New Jersey, USA.

Fiecare dintre cei 12 elevi care ne vor reprezenta la concurs are nevoie de aproximativ 2500$ pentru a acoperi costul transportului, cazării și meselor pe perioada concursului.

Invităm concurentele și concurenții să își pregătească de pe acum pantofii și hainele sport, pentru că de numere de concurs cu bărba și multă voie bună ne ocupam noi.

Vă așteptăm cu brațele deschise!”, anunță organizatorii.

Previous Story

Mihai Ciubotaru: „In Brașov avem o problema…accesul vehiculelor in Schei….Dintre toate soluțiile posibile, cea mai elegantă, simpla, eficienta este realizarea unui tunel pe trei-patru benzi prin dealul Warthe…NU UN TUNEL SEMIDESCHIS CI UN TUNEL INCHIS!!..Majoritatea contraargumentelor sunt de genul…”

Next Story

Brașov. Tentativă de jaf în sediul CEC din Cartierul Răcădău unde în decembrie a fost aruncat în aer un bancomat