Foto Brașov. Student prins de Poliție când vandaliza la rând autoturisme parcate. Era urcat pe capota unei Mercedes, încercând să spargă cu picioarele parbrizul

Last Updated on aprilie 9, 2019 Un tânăr student din Covasna a fost surprins, în jurul orei 03.00 a.m., de un echipaj de la Biroul 1 al Poliției Locale Brașov, aflat în misiune de patrulare pentru menținerea ordinii și liniștii publice în centrul orașului, în timp ce vandaliza la rând autoturismele parcate în apropierea străzii Mihail Sadoveanu.

La apariția agenților, D.T. de 22 de ani era urcat pe capota unei mașini, încercând să spargă cu picioarele parbrizul, transmite poliția locală Brașov.

Foto Brașov. Student prins de Poliție când vandaliza la rând autoturisme parcate. Era urcat pe capota unei Mercedes, încercând să spargă cu picioarele parbrizul 1 Foto Brașov. Student prins de Poliție când vandaliza la rând autoturisme parcate. Era urcat pe capota unei Mercedes, încercând să spargă cu picioarele parbrizul 2 Foto Brașov. Student prins de Poliție când vandaliza la rând autoturisme parcate. Era urcat pe capota unei Mercedes, încercând să spargă cu picioarele parbrizul 3 Foto Brașov. Student prins de Poliție când vandaliza la rând autoturisme parcate. Era urcat pe capota unei Mercedes, încercând să spargă cu picioarele parbrizul 4

Studentul, somat de polițiștii locali, a coborat imediat de pe capotă. În timpul dialogului cu tânărul, agenții au constatat că este în stare de ebrietate, prezentând halena alcoolică. De asemenea, oamenii legii au mai constatat ca D.T. „reușise” să vandalizeze alte patru autovehicule parcate în aceeași zonă (în total, trei cu număr de București și două înmatriculate în Brașov).

La o simpla evaluare, s-a putut observa că mașinile prezentau plafoane și capote înfundate și lovite, stopuri sparte, antenă smulsă, oglindă retrovizoare spartă, bara de la un portbagaj smulsă și abandonată pe mașină.

Tânărul a fost condus la Secția 1 de Poliție, fiind predat pe bază de proces verbal, conform procedurilor legale în vigoare. De asemenea, polițiștii locali brașoveni au conservat locul producerii faptei, până la sosirea organelor de anchetă.

Previous Story

(Foto) USR Brașov: „Viziunea Primăriei Brașov pentru bicicliști presupune restricționarea accesului acestora pe străzi importante din oraș, prin crearea de benzi dedicate exclusiv transportului în comun: Calea Fagarasului, Strada Lunga, Bulevardul Eroilor, Strada 15 Noiembrie, Calea Bucuresti si Strada Toamnei! În viziunea noastră, bicicliștii trebuie să …”

Next Story

Foto Brașov. De ce sunt masacrați copacii? Ioan Corbu: „Avand in vedere problemele serioase de poluare a aerului din orasul nostru condamn modul defectuos in care este executata operatiunea de toaletare a arborilor de pe teritoriul municipiului Brasov, operatiune in urma careia sute de arbori sunt redusi la stadiul unui trunchi golas, a unei ghioage, nimic de-a face cu un …”