Brașov. Spitalul Sf. Constantin deschide noul corp de spital. Medicul Bogdan Moldovan: „Noul bloc operator cu 6 sali de operații ultramoderne, dotarile de ultima generatie, cele 150 de locuri, Radiologia ultramoderna, ne vor permite sa…”

Last Updated on aprilie 21, 2019 Spitalul Sf. Constantin va deschide pe 6 mai noul corp de spital, din Dârste. Toate secțiile clinice se vor muta aici.

Medicul Bogdan Moldovan: „O veste buna, din 6 Mai e foarte probabil sa inceapa activitatea full la Spitalul Sf Constantin #2Darste. Toate sectiile clinice se vor muta in aceste 2 saptamani in noua locatie.
Brașov. Spitalul Sf. Constantin deschide noul corp de spital. Medicul Bogdan Moldovan: „Noul bloc operator cu 6 sali de operații ultramoderne, dotarile de ultima generatie, cele 150 de locuri, Radiologia ultramoderna, ne vor permite sa...” 1

Brașov. Spitalul Sf. Constantin deschide noul corp de spital. Medicul Bogdan Moldovan: „Noul bloc operator cu 6 sali de operații ultramoderne, dotarile de ultima generatie, cele 150 de locuri, Radiologia ultramoderna, ne vor permite sa...” 2

Brașov. Spitalul Sf. Constantin deschide noul corp de spital. Medicul Bogdan Moldovan: „Noul bloc operator cu 6 sali de operații ultramoderne, dotarile de ultima generatie, cele 150 de locuri, Radiologia ultramoderna, ne vor permite sa...” 3

…..

Spitalul Sf Constantin 2 este cel mai mare si mai modern spital privat din Romania. Noul bloc operator cu 6 sali de operații ultramoderne, dotarile de ultima generatie, cele 150 de locuri, Radiologia ultramoderna, ne vor permite sa continuam proiectele incepute pe I Maniu si sa adaugam altele: urgente, transplant de ficat si pancreas, robotica si transplant pulmonar, etc.

Pentru ca putem!
Va asteptam dupa 6 Mai in noua locatie!”

Valorile Spitalului Sf. Constantin
Pacientul pe primul loc: prioritatea noastra este reprezentata de nevoile pacientilor nostri si cautam cele mai bune solutii pentru a le oferi servicii de calitate care sa le depaseasca asteptarile. Dorim ca pacientii nostri sa simta ca sunt pe maini bune si ca beneficiaza de suportul necesar. Acordam o atentie deosebita satisfactiei pacientilor nostri, nevoilor si drepturilor lor, precum si sigurantei in care se desfasoara actul medical.

Previous Story

Brasov. Conducerea unui spital este acuzată de fraudă de 500.000 de euro. A luat bani de la pacienți degeaba?

Next Story

Brașov. Parastasul Junilor din Schei în Duminica Floriilor