Breaking News

Brașov. RATBV, mesaj pentru alpaca Pablo, deținută de polițistul Marian Godină: „Ne bucurăm că ești atras de noile autobuze verzi Menarini, însă să știi că …”

(Last Updated On: April 8, 2019)

RATBV Brașov a reacționat după ce alpaca Pablo, deținută de soții Godină, a fost filmată într-un autobuz al companiei.

Marian Godină a filmat cum Pablo, aflat în lesă, este urcat de soția sa într-un autobuz RATBV. Regulamentul spune însă că în autobuze au voie doar câinii cu lesă și botniță, anunță Stirile Pro Tv.

Brașov. RATBV, mesaj pentru alpaca Pablo, deținută de polițistul Marian Godină: „Ne bucurăm că ești atras de noile autobuze verzi Menarini, însă să știi că ...” 1

RATBV SA: „Mesaj către Pablo.
Ne bucurăm că ești atras de noile autobuze verzi Menarini, însă să știi că, potrivit Regulamentului de transport public, aprobat prin HCL Brașov nr. 593/2018, accesul animalelor în mijloacele de transport este permis doar câinilor cu lesă și botniță.

Apreciem interesul pe care l-ai arătat față de noile autobuze ce au fost puse în circulație în municipiul Brașov și sperăm că exemplul tău, de a testa mașinile, să fie urmat de cât mai mulți brașoveni și turiști. Evident, îi așteptăm neînsoțiți de alte animale decât câinii amintiți și fără bagaje voluminoase sau haine murdare. Cu drag, RATBV”.

Vezi aici Video:

Poliția locală analizează acum cazul, iar soții Godină ar putea primi o amendă cuprinsă între 100 și 500 de lei.