Brașov. Radu: „Era să mă măture un moș pe trecerea de la Onix, unde eram 4 pietoni și mașini frumos oprite pe banda întâi, dar el îi dădea gonetă pe banda a doua… nu ne-a văzut și a trebuit să frâneze în blană, cu roțile blocate până în …”

Last Updated on aprilie 14, 2019 Pietonii au viață grea în Brașov din cauza șoferilor grăbiți. Un brașovean povestește ce a pățit din cauza acestor șoferi care spun „nu te-am văzut” dar te trimit în vizită cu ambulanța la Județean.

Pe Facebook, Maxmilian Radu Munteanu a scris: „Băi, o rugăminte!
Când sunteți în trafic, nu plecați de la premisa că sunteți văzuți sau că ”aveți dreptul”, chiar când îl aveți, MAI ALES CA PIETON SAU BICICLIST, că muriți cu dreptul … în brațe!

Brașov. Radu: „Era să mă măture un moș pe trecerea de la Onix, unde eram 4 pietoni și mașini frumos oprite pe banda întâi, dar el îi dădea gonetă pe banda a doua... nu ne-a văzut și a trebuit să frâneze în blană, cu roțile blocate până în ...” 1

Adineauri era să mă măture un moș … cu un Astra pe trecerea de la Onix, unde eram 4 pietoni și mașini frumos oprite pe banda întâi, dar el îi dădea gonetă pe banda a doua. Că el e deștept, nu stă ca proștii ăilalți (sigur opriseră degeaba); nu ne-a văzut și a trebuit să frâneze în blană, cu roțile blocate până în miez de trecere.

Ieri, pe la prânz, pe Titulescu, un gigel cu beamvee n-a mai dat semnal când a tras brusc dreapta de volan, pe aleea unde ȘTIA că vrea să intre, …, și m-a luat cu el acasă, practic. ”Scuze, erai în unghiul mort…” Unghiul lui mă-ta, că nici nu te uitaseși în oglindă, că dacă te uitai, știai!

Dar bine, lumea era tare grijulie pe la Județean, că erau două veverițe aiurite pe șosea și vai-vai-vai, să nu le lovim, că toți iubim animalele, nu?

Ăstea sunt doar niște picături într-un ocean, dar zilnic sunt mii și nu toate se termină cu status-uri pe Facebook.

Și da, toate lucrurile ăstea au legătură cu zecile de giratorii, cu lățirea șoselelor, cu ambuteiajele care devin obicei și cu sentimentul indus că mașina e regină și că nu prea trebuie să fii atent la țărănușii care nu stau în mașină.

Suntem în orașul sacrificat mașinilor și trebuie să ne asumăm asta. (…) AȘA NU E BINE!
Aveți grijă de voi! Pe bune!”

Previous Story

(Video) Accident Brașov. Două persoane rănite în Centrul Civic. Au fost găsite fragmente vegetale (droguri?!) în mașină. Ce spune Poliția

Next Story

Brașov. Ioan Aurel Pop, Președintele Academiei Române: „Cum să merg eu, de la o școală de periferie, la „Șaguna”? Examenele erau foarte serioase. La „Șaguna” (numit încă, oficial, atunci Liceul Teoretic nr. 1), însă, se intra cel mai greu, cu medii foarte mari și, mai ales, se rămânea greu….Doamna Dirigintă, însă, le-a spus părinților mei că …”