(Video) Accident Brașov. Două persoane rănite în Centrul Civic. Au fost găsite fragmente vegetale (droguri?!) în mașină. Ce spune Poliția

Last Updated on aprilie 14, 2019 Un accident a avut loc duminică în Centrul Civic, pe strada Mihail Kogălniceanu. Un conducător auto nu a adaptat viteza și a intrat într-un stâlp. Poliția a găsit fragmente vegetale iar o expertiză va dovedi dacă sunt droguri.

În urma accidentului au rezultat două victime, ambele conștiente. S-au deplasat la fata locului un echipaj pentru descarcerare, un echipaj cu apa si spuma, un smurd si o ambulanta SAJ.
(Video) Accident Brașov. Două persoane rănite în Centrul Civic. Au fost găsite fragmente vegetale (droguri?!) în mașină. Ce spune Poliția 1

Initial, în apel s-a precizat ca era o persoana incarcerata, dar nu a fost nevoie de interventia echipajului pentru descarcerare. Victimele, un bărbat, de 21 de ani și o femeie, de 17 ani, cu traumatisme minore și transportate la spital, anunță Realitatea Brașov.

Poliția a găsit fragmente vegetale iar acum le analizează pentru a stabili dacă sunt droguri.

„În autoturism au fost identificate fragmente vegetale care au fost ridicate în vederea expertizării în condiții de laborator de către specialiști în domeniu. În funcție de rezultatul analizelor se vor lua măsurile legale”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan, pentru mytex.ro.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov vs Cluj. Așa se taie copacii de către administrația lui Emil Boc. Marian: „Vedeți copacii ăștia? Tocmai au fost toaletați. Domnul de sub copaci dă cu mătura ca să strângă crengile căzute. În mașină sunt …”

Next Story

Brașov. Radu: „Era să mă măture un moș pe trecerea de la Onix, unde eram 4 pietoni și mașini frumos oprite pe banda întâi, dar el îi dădea gonetă pe banda a doua… nu ne-a văzut și a trebuit să frâneze în blană, cu roțile blocate până în …”