Paradisul Acvatic din Brașov: Ofertă Mama și Copilul 30 de lei pentru 3 ore

Last Updated on aprilie 13, 2019 Paradisul Acvatic din Brașov vine cu o ofertă nouă pentru mămici. Ofertă Mama și Copilul 30 de lei pentru 3 ore.

Oferta este valabilă de luni până vineri. Oferta este valabilă pentru o mamă și un copil cu vârsta mai mică de 12 ani. Este necesară prezentarea unei copii după certificatul de naștere, transmit cei de la Paradisul Acvatic. Mai multe detalii aici
Paradisul Acvatic din Brașov: Ofertă Mama și Copilul 30 de lei pentru 3 ore 1

Paradisul Acvatic s-a deschis în iulie 2007 şi întruneşte toate condiţiile pentru a reprezenta un adevărat complex de sănătate, fiind întins pe o suprafaţă de 12.000 mp parte acoperită şi 12.000 mp destinaţi sezonului estival.

Cu o capacitate de 2000 de persoane, aqualand-ul dispune de: 6 piscine interioare şi 2 piscine în aer liber, tobogane cu apă, saune, jacuzzi, grotă de relaxare, sală de fitness, teren de fotbal acoperit, teren de volei pe nisip, restaurant şi terase.

Previous Story

Video Brașov. Muzeul Casa Muresenilor: „Azi, 12 aprilie 2019, se împlinesc 80 de ani de la primul zbor al unui avion IAR-80, proiectat și construit la uzinele Industriei Aeronautice Române, din Brașov. A fost cel mai bun avion de vânătoare românesc din cel de-al Doilea Război Mondial, performanțele și …”

Next Story

Brașov. Poliția Locală: „Fără noroc pe stradă”. Ce amenzi riscă stăpânii care nu curăță după câini