Video Brașov. Protest, din nou, al magistraților brașoveni. ,Fără justiție niciun tărâm nu poate progresa” și ,,Respectați avizul Comisiei de la Veneția”, ,,Respectați independența justiției” și ,,Fără OUG”

Last Updated on martie 25, 2019 Judecătorii și procurorii din Brașov au protestat și astăzi în curtea Tribunalelor și Judecătoriei. Protestatarii au afișat mesaje scrise, nemulțumiți de modificările OUG care vizează justiția. Klaus Iohannis vrea să-i ajute pe magistrați cu un Referendum pe Justiție.

,,Fără justiție niciun tărâm nu poate progresa” și ,,Respectați avizul Comisiei de la Veneția”, ,,Respectați independența justiției” și ,,Fără OUG” sunt mesajele afișate de magistrații, informează brasovtv.com.

Video Brașov. Protest, din nou, al magistraților brașoveni. ,Fără justiție niciun tărâm nu poate progresa" și ,,Respectați avizul Comisiei de la Veneția", ,,Respectați independența justiției" și ,,Fără OUG" 1

În altă ordin de de idei, Dan Barna a făcut o propunere privitoare la posibila întrebare pentru referendumul pe justiție pe care l-a anunțat deja președintele Klaus Iohannis. Președintele USR susține că ar trebui ca tema să fie legată de inițiativa ‘Fără penali în funcții publice’, informează DCnews.ro.

“Am încredere în înțelepciunea echipei de juriști de acolo(n.r. de la Cotroceni). Este adevărat că este o inițiativă susținută de USR ‘Fără penali în funcții publice’ și ar trebui să fie, în opinia mea, o întrebare din acest spectru al clarificării cât mai neechivoce a acestui aspect, o întrebare dacă românii își doresc un stat în care condamnații penal să poată să facă bugetul României, ca în cazul domnului Vâlcov.

O întrebare din care să rezulte că România vrea să fie un stat european condus de oameni cinstiți și competenți, cred că de fapt aceasta este miza acestui referendum”, a declarat Dan Barna pentru DC News.

Vezi aici Video de la protestul magistraților brașoveni:

Revenik cu detalii!

Previous Story

Brașov. Aprobate. Începe construcţia unor noi ansambluri de blocuri în Bartolomeu şi Astra

Next Story

Video Brașov: Junii Tineri au ,,binevestit” cu SURLA pe Coasta Prundului