Video Brașov. Explicații. Jandarmeria, după ce a reținut bătrânul bătut de un PSD-ist. Agresorul a  fost lăsat liber

Last Updated on martie 25, 2019 Reprezentanții Jandarmeriei Brașov au declarat că bărbatul care a fost dus în dubă, lovit după ce a strigat lozinci împotriva PSD, a fost ridicat „pentru a fi izolat de ceilalți participanți la manifestare”.

„Referitor la incidentul de astăzi (duminică – n.r.) din Piața Sfatului din municipiul Brașov, facem următoarele precizări: la finalul manifestărilor, în jurul orelor 11.20 doi bărbați s-au îmbrâncit și și-au adresat reciproc injurii. Persoana agresată nu prezintă urme de violență, nu a solicitat îngrijiri medicale de specialitate și nu dorește să depună plângere împotriva agresorului.

Video Brașov. Explicații. Jandarmeria, după ce a reținut bătrânul bătut de un PSD-ist. Agresorul a  fost lăsat liber 1

Acesta a fost condus la autospeciala Jandarmeriei tocmai pentru a fi izolat de ceilalți participanți la manifestare, de a încerca să identificăm agresorul, nicidecum așa cum s-a insinuat că l-am reținut în vederea sancționării contravenționale a acestuia”, transmite Jandarmeria, citată de hotnews.ro.

În ceea ce îl privește pe celălalt bărbat implicat în conflict, jandarmii precizează că îl caută în continuare.

Mai mulți lideri ai PSD s-au aflat, duminică, la Brașov, la alegerea conducerii județene a PSD. Înainte de alegeri, liderii social-democrați au avut o întâlnire cu oamenii în Piața Sfatului, ținând câteva discursuri.

Marian Eugen a scris pe Facebook: „Record in politica romaneasca! Un miting organizat de PSD la Brasov s-a consumat azi in doar in 12 minute, protestatarii fiind mai vocali si mai multi decat sustinatorii PSD, adusi special din Oltenia. Un fiasco!”

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Arhitectul Gruia Hilohi: „Diferenţa dintre Braşov şi Braşov, povestită pe scurt. Pavaj 1916, din pavele fasonate de dimensiuni standard, plus pavele speciale pentagonale de bordură şi pavele speciale cu rotunjire, pentru intradosul şinei de tramvai. Pavaj 2019, din pietre abnorme, nesortate (“rebut de carieră”), tăiat cu …”

Next Story

Brașov. Aprobate. Începe construcţia unor noi ansambluri de blocuri în Bartolomeu şi Astra