Video Brașov. Adrian Veștea: „Am împărțit sărăcia în care Guvernul PSD-ALDE încearcă să arunce județul Brașov …Locul 40 din 41 de județe pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene… Brașovul este demn și merită respect, domnilor guvernanți!!”

Last Updated on martie 29, 2019 Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, a lansat un nou atac la adresa Guvernului pentru banii puțini pe care îi trimite aici.

Adrian Vestea a scris pe Facebook: „Astăzi am împărțit sărăcia în care Guvernul PSD-ALDE încearcă să arunce județul Brașov aprobând împărțirea pe localități a sumei de 28.492.000 lei corespunzătoare cotei de 7,5% din impozitul pe venit estimat a se încasa la bugetul de stat în anul 2019, precum și repartizarea procentului de 20% din cote defalcate din impozitul pe venit și TVA pentru echilibrarea bugetelor locale, estimate pe anii 2020-2022.

Deși avem foarte multe proiecte în implementare și foarte mulți primari din județul Brașov au drumuri comunale ce necesită reparații, actualii guvernanți n-au înțeles că Brașovul are nevoie de reparații și investiții în infrastructura rutieră.

Locul 40 din 41 de județe pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale pentru anul 2019 și locul 33 privind suma din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale în anul 2019 este ceea ce consideră Guvernul ca merită județul Brașov și brașovenii!

Vezi video aici:

Brașovul este demn și merită respect, domnilor guvernanți!!”

Previous Story

Campanie PNL Braşov: „Vrem o gară ca afară”. „Mizerie şi nesiguranţă. Cerem Guvernului României să aprobe preluarea administrării Gării Braşov de către Primăria Braşov, lucru pentru care …”

Next Story

Brașov. Update. Un șofer-cascador s-a răsturnat peste 5 autoturisme. Ce spune Poliția