Brașov. Update. Un șofer-cascador s-a răsturnat peste 5 autoturisme. Ce spune Poliția

Last Updated on martie 29, 2019 Un șofer din Brașov a realizat o cascadorie demnă de filmele de acțiune. Scăpată de sub control, maşina lui a zburat peste gardul unei reprezentanțe auto de pe strada Brazilor şi a lovit tot ce i-a stat în cale.

Cinci dintre autoturismele avariate fuseseră aduse la reprezentanţa pentru reparaţii minore, anunță Stirile Pro tv.

Brașov. Update. Un șofer-cascador s-a răsturnat peste 5 autoturisme. Ce spune Poliția 1 Brașov. Update. Un șofer-cascador s-a răsturnat peste 5 autoturisme. Ce spune Poliția 2 Brașov. Update. Un șofer-cascador s-a răsturnat peste 5 autoturisme. Ce spune Poliția 3

(Foto Info Trafic jud Brașov)

„Un tânăr în vârstă de 18 ani nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în șant. Au fost avariate 5 autoturisme care se aflau în curtea unei reprezentanțe auto. În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale”, a declarat subcomisar Alina Ivan, purtător de cuvânt IPJ Brașov pentru bzb.ro.

 

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Video Brașov. Adrian Veștea: „Am împărțit sărăcia în care Guvernul PSD-ALDE încearcă să arunce județul Brașov …Locul 40 din 41 de județe pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene… Brașovul este demn și merită respect, domnilor guvernanți!!”

Next Story

(Foto/Video) Brașovul fără curent electric! Incendiu puternic la o stație de transformare de 100 Kw