Succes! Corona Brașov a semnat cu Ivona Pavicević de la Buducnost

Last Updated on martie 21, 2019 Ivona Pavicević de la Buducnost a semnat un contract cu Corona Brașov.

Extrema Ivona Pavicević de la Buducnost a semnat un contract pe doi ani cu echipa de handbal Corona Braşov. Jucătoarea în vârstă de 22 de ani joacă pe postul de extremă stânga şi a fost în lotul naţional al Muntenegrului, de la Campionatul European 2018, din Franţa, unde s-a clasat pe locul nouă, transmit cei de la Corona.

Succes! Corona Brașov a semnat cu Ivona Pavicević de la Buducnost 1

Preşedintele clubului Corona Braşov, Liviu Dragomir a declarat că este mulţumit că negocierile s-au finalizat cu semnătura jucătoarei.

„Ne bucurăm să anunţăm acest transfer. Chiar dacă Ivona este o jucătoare tânără, este o extremă cu multe calităţi şi avem mare încredere că ne va ajuta. Nu trebuie să omitem faptul că provine dintr-o şcoală de handbal care dă constant extreme de valoare, şi aici le putem enumera pe Jovanka Radicevic, Majda Mehmedović, Maja Savić sau Radmila Petrović.

În mod cert, ceva se întâmplă bine în Muntenegru de vreme ce stau foarte bine pe acest post, iar dovadă stau tocmai numele pe care vi le-am spus şi la care am încredere că se vor alătura şi cele tinere din noul val, cum ar fi Ivona Pavicević sau Itana Grbić”, a spus conducătorul clubului braşovean.

Previous Story

Accident Brașov. Femeie lovită pe trecerea de pietoni, în intersecția Hărmanului cu Vlahuță

Next Story

Fără Zilele Brașovului și în acest an?