Fără Zilele Brașovului și în acest an?

Last Updated on martie 22, 2019 Primăria Brașov și-a făcut un obicei de a organiza Zilele Brașovului doar când sunt alegeri locale? După ce anul trecut, evenimentele prilejuite de Zilele Braşovului au tot fost amânate şi nu s-au mai ţinut, nici anul acesta nu vor avea loc. Motivul invocat de autorități este bugetul. Cu siguranță anul viitor, cu alegeri locale, Zilele Brașovului vor avea loc.

„Ţinând cont că legea bugetului de stat a fost promulgată destul de târziu, nu s-au putut aproba nici bugetele locale. În prezent, suntem în curs de finalizare a alocărilor pe fiecare capitol al bugetului de stat, iar în funcţie de aprobarea acestuia vom lua şi o decizie în ceea ce priveşte organizarea Zilele Braşovului.

Fără Zilele Brașovului și în acest an? 1

În acest sens, după aprobarea bugetului, va fi necesară o licitaţie pentru a selecta o firmă specializată în organizarea de evenimente care să se ocupe de stabilirea programului, aşa cum de altfel se întâmplă şi în cazul evenimentelor de iarnă”, a explicat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, citat de bzb.ro.

Ținând cont că este deja trecut de jumătatea lui martie, iar bugetul nu a intrat încă în dezbatere publică, sunt slabe şanse ca Zilele Braşovului să se organizeze în perioada Paradei Junilor din Duminica Tomei, astfel că probabil vor fi din nou amânate pe perioadă nedeterminată.

Previous Story

Succes! Corona Brașov a semnat cu Ivona Pavicević de la Buducnost

Next Story

Brașov. Din aprilie, amenzi pentru cei care nu şi-au asigurat locuinţele. Cât este amenda