Foto Brașov. Incendiu puternic la Făgăraș, flăcări și de 5 metri! Traficul pe DN1

Last Updated on martie 15, 2019 Pericol vineri seara, la Făgăraș, Brașov. Traficul rutier este blocat, vineri seara, pe DN1, la ieşirea din Făgăraş către Sibiu, în judeţul Braşov, din cauza unui puternic incendiu de vegetaţie. Flăcările, care se extind cu viteză din cauza vântului, ating şi cinci metri înălţime.

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră pe DN1 este oprită pe ambele sensuri la ieşirea din localitatea Făgăraş către Sibiu, în judeţul Braşov, întrucât vizibilitatea este foarte scăzută, ca urmare a unui incendiu de vegetaţie, informează Gandul.info.

IULIA Bobaiţă: „Incendiu puternic la Făgăraș, chiar acum. Arde o suprafață de două hectare de vegetație. Flacările au aproximativ cinci metri. Potrivit I.S.U Brașov, intervin trei autospeciale cu apă și spumă. Traficul pe DN1 este blocat din cauza vizibilității reduse. Focul se extinde cu repeziciune”.

Foto Brașov. Incendiu puternic la Făgăraș, flăcări și de 5 metri! Traficul pe DN1 1 Foto Brașov. Incendiu puternic la Făgăraș, flăcări și de 5 metri! Traficul pe DN1 2 Foto Brașov. Incendiu puternic la Făgăraș, flăcări și de 5 metri! Traficul pe DN1 3 Foto Brașov. Incendiu puternic la Făgăraș, flăcări și de 5 metri! Traficul pe DN1 4 Foto Brașov. Incendiu puternic la Făgăraș, flăcări și de 5 metri! Traficul pe DN1 5

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Andrei: „M-am săturat să fiu blocat mereu pe DN1 și să fac chiar și 5 ore de la București la Râșnov…” Fabrica de Scule Rasnov (FSR) SA: „Și Fabrica noastră vrea autostrăzi! Tocmai de asta, pe 15 martie, la ora 15:00, timp de 15 minute în societatea noastră timpul se va…”

Next Story

Accident Brașov. Update. Fetiţă de 8 luni în comă, după accidentul de lângă Rupea. Sora ei de 3 ani a murit. Mașina a căzut câţiva metri în gol