Brașov. Andrei: „M-am săturat să fiu blocat mereu pe DN1 și să fac chiar și 5 ore de la București la Râșnov…” Fabrica de Scule Rasnov (FSR) SA: „Și Fabrica noastră vrea autostrăzi! Tocmai de asta, pe 15 martie, la ora 15:00, timp de 15 minute în societatea noastră timpul se va…”

Last Updated on martie 15, 2019 Râșnovul participă la campania „România vrea Autostrăzi”. Vineri, 15 martie, de la ora 15:00, va fi o grev de 15 minute.

Andrei Lazaroiu: „M-am săturat să fiu blocat mereu pe DN1 și să fac chiar și 5 ore de la București la Râșnov #șîeu vreau autostrada Comarnic-Brașov, #șîeu vreau autostrăzi și infrastructură rutieră în România! #romaniavreaautostrazi”

Brașov. Andrei: „M-am săturat să fiu blocat mereu pe DN1 și să fac chiar și 5 ore de la București la Râșnov...” Fabrica de Scule Rasnov (FSR) SA: „Și Fabrica noastră vrea autostrăzi! Tocmai de asta, pe 15 martie, la ora 15:00, timp de 15 minute în societatea noastră timpul se va...” 1

Fabrica de Scule Rasnov (FSR) SA:Și Fabrica noastră vrea autostrăzi! Tocmai de asta, pe 15 martie, la ora 15:00, timp de 15 minute în societatea noastră timpul se va opri în loc, exact cum de 30 de ani s-au oprit dorințele de a evolua și intențiile bune ale celor ce conduc România!

Brașov. Andrei: „M-am săturat să fiu blocat mereu pe DN1 și să fac chiar și 5 ore de la București la Râșnov...” Fabrica de Scule Rasnov (FSR) SA: „Și Fabrica noastră vrea autostrăzi! Tocmai de asta, pe 15 martie, la ora 15:00, timp de 15 minute în societatea noastră timpul se va...” 2

E timpul să ne oprim și noi, prima oară doar pentru 15 minute!
#romaniavreaautostrazi
#șîeu
#impreunaputemschimbalucrurile”

Sprinter 2000 SA: „Și Sprinter vrea autostrăzi! Tocmai de asta, pe 15 martie, la ora 15:00, timp de 15 minute în societatea noastră timpul se va opri în loc, exact cum de 30 de ani s-au oprit dorințele de a evolua și intențiile bune ale celor ce conduc România!

E timpul să ne oprim și noi, prima oară doar pentru 15 minute!”

Previous Story

(Video) Horia Brenciu, melodie pentru Brașov: „“Am scris piesa asta pentru părinţi, pentru Braşov, pentru locul în care am copilărit….Tot videoclipul ăsta emană Braşov şi mă bucur că am putut să …”

Next Story

Foto Brașov. Incendiu puternic la Făgăraș, flăcări și de 5 metri! Traficul pe DN1