(Last Updated On: March 15, 2019)

Râșnovul participă la campania „România vrea Autostrăzi”. Vineri, 15 martie, de la ora 15:00, va fi o grev de 15 minute.

Andrei Lazaroiu: „M-am săturat să fiu blocat mereu pe DN1 și să fac chiar și 5 ore de la București la Râșnov #șîeu vreau autostrada Comarnic-Brașov, #șîeu vreau autostrăzi și infrastructură rutieră în România! #romaniavreaautostrazi”

Brașov. Andrei:  „M-am săturat să fiu blocat mereu pe DN1 și să fac chiar și 5 ore de la București la Râșnov...” Fabrica de Scule Rasnov (FSR) SA: „Și Fabrica noastră vrea autostrăzi! Tocmai de asta, pe 15 martie, la ora 15:00, timp de 15 minute în societatea noastră timpul se va...” 1

Fabrica de Scule Rasnov (FSR) SA:Și Fabrica noastră vrea autostrăzi! Tocmai de asta, pe 15 martie, la ora 15:00, timp de 15 minute în societatea noastră timpul se va opri în loc, exact cum de 30 de ani s-au oprit dorințele de a evolua și intențiile bune ale celor ce conduc România!

Brașov. Andrei:  „M-am săturat să fiu blocat mereu pe DN1 și să fac chiar și 5 ore de la București la Râșnov...” Fabrica de Scule Rasnov (FSR) SA: „Și Fabrica noastră vrea autostrăzi! Tocmai de asta, pe 15 martie, la ora 15:00, timp de 15 minute în societatea noastră timpul se va...” 2

E timpul să ne oprim și noi, prima oară doar pentru 15 minute!
#romaniavreaautostrazi
#șîeu
#impreunaputemschimbalucrurile”

Sprinter 2000 SA: „Și Sprinter vrea autostrăzi! Tocmai de asta, pe 15 martie, la ora 15:00, timp de 15 minute în societatea noastră timpul se va opri în loc, exact cum de 30 de ani s-au oprit dorințele de a evolua și intențiile bune ale celor ce conduc România!

E timpul să ne oprim și noi, prima oară doar pentru 15 minute!”